Ψυχαγωγία

Survivor 2: Αποχώρησε η Ντάρια Τουρόβνικ

Ακούστε το άρθρο

Όταν ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψήφιων προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα από το Survivor 2 πολλοί πίστεψαν ότι ήρθε η ώρα της Ροδάνθης να αποχωρήσει.

Η «κάλπη», ωστόσο, τους διέψευσε. Η Ντάρια Τουρόβνικ ήταν η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Φαίνεται πως οι τηλεθεατές ήθελαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη Ροδάνθη που δείχνει ανεβασμένη στα τελευταία αγωνίσματα αλλά και στο Νάσο Παπαργυρόπουλου που είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς παίκτες.

«Δυστυχώς αυτό το ταξίδι τελείωσε για εμένα. Όσο κι αν ήθελα να μείνω ήρθε αυτή η ώρα που πρέπει να αποχωρήσω. Ευχαριστώ για όλα αυτά τα ωραία συναισθήματα και όλα αυτά που περάσαμε μαζί. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι που δεν πρόκειται να ξαναζήσεις. Θα συνεχίσω να σας βλέπω όλους από το σπίτι» είπε η Ντάρια, μόλις ο Σάκης Τανιμανίδης της ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Στο συμβούλιο προηγήθηκε μία έντονη συζήτηση που ξεκίνησε από το θέμα του πανηγυρισμού του Πάνου προς τη Δαλάκα και έφτασε στο ζήτημα των σχέσεων ανάμεσα στις ομάδες που πια δεν είναι καλές.

Νωρίτερα μαχητές και Διάσημοι για ακόμα μια φορά κλήθηκαν να μπουν στον αγωνιστικό στίβο και να τα δώσουν όλα.

Το αγώνισμα της Πέμπτης απαιτούσε συνεργασία, ταχύτητα αλλά και ευστοχία τους και τελικά ήταν οι Διάσημοι οι νικητές στο αγώνισμα επάθλου του Survivor 2 με 10-2.

Έτσι οι παίκτες των Διασήμων είχαν την ευκαιρία να διανυκτερεύσουν σε μια εντυπωσιακή βίλα με πισίνα και να απολαύσουν εκτός από τις ανέσεις και ένα πλούσιο γεύμα.

Η παρεξήγηση με τη χειρονομία

Όπως είναι γνωστό Πάνος Θεοδώρου έκανε μια χειρονομία προς την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία και σχολιάστηκε αρνητικά.

Πάνω στην ένταση του αγώνα και στην πίεση την έδειξε με το δάχτυλο και της φώναξε. Εκείνη αντέδρασε και του είπε «Πανούλη πρόσεχε”».

Φαίνεται ότι ο Πάνος Θεοδώρου κατάλαβε το λάθος του και πήγε να της ζητήσει συγγνώμη. Έτσι είπε στις κάμερες της παραγωγής η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία ναι μεν είπε ότι τον συγχώρησε, ωστόσο δεν έδειξε να της έχει περάσει ο θυμός.

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα