Ψυχαγωγία

Survivor 2: Τα πρώτα σύννεφα στον Αγιο Δομίνικο – Η Μαχήτρια με συμπεριφορά Ειρήνης Παπαδοπούλου

Ακούστε το άρθρο

Αν και νωρίς, τα πρώτα σύννεφα στις καλύβες των Ελλήνων του Αγίου Δομίνικου ήδη εμφανίστηκαν…

Το χθεσινό επεισόδιο, μετά την μεγάλη επανάληψη του προχθεσινού επεισοδίου ξεκίνησε όχι με το αγώνισμα για το έπαθλο αλλά με τις πρώτες σκηνές από τη διαβίωση των δύο ομάδων στις παραλίες του εξωτικού νησιού.

Αν και σε γενικές γραμμές οι παίκτες βρίσκονται ακόμη στη φάση που γνωρίζονται, η πείνα δεν τους έχει χτυπήσει ακόμη την πόρτα, ή δεν τους έχει πειράξει τα νεύρα προς το παρόν και καταφέρνουν να κρύβουν ότι σκέφτονται πίσω από τα χαμόγελά τους, τα πρώτα σύννεφα εμφανίστηκαν.

Η Μαχήτρια Αγγελική Κοκαλίτσα έσπασε, με την κάμερα να την δείχνει μόνη της στην παραλία, απομονωμένη από την ομάδα στην παραλία και στη συνέχεια στην καλύβα. Μάταια οι συμπαίκτες της προσπάθησαν να καταλάβουν τι ακριβώς της συμβαίνει αφού όταν ερωτήθηκε άρχισε να απαντά κάτι περί απογοητευτικών επιδόσεων (δικών της) , την ψυχολογία της, το ομαδικό πνεύμα κτλ. Λίγο αργότερα, βέβαια, όταν ο συμπαίκτης της Θοδωρής Θεοδωρίδης την πλησίασε θέλοντας να την στηρίξει, η Κοκαλίτσα νιώθοντας πιο άνετα, άρχισε τα«πρώτα κρίνουν την εμφάνιση και μετά τον χαρακτήρα του άλλου», «πήρα την ήττα μου προσωπικά», «έχω ακούσει τόσα πίσω από την πλάτη μου».

Σε κάθε περίπτωση η συμπεριφορά της μαχήτριας Αγγελικής θύμησε σε πολλούς Ειρήνη Παπαδοπούλου, με την γκρίνια της, τα νεύρα της και την… αλησμόνητη για το τηλεοπτικό κοινό συμπεριοφορά της.

Σημάδια που προμηνύουν ότι η συμβίωση για άλλη μια φορά, δεν θα είναι σε καμία περίπτωση βόλτα στο λούνα παρκ…

Από την άλλη οι Διάσημοι ασχολήθηκαν περισσότερο με το θέμα της ατομικής ασυλίας και τους κανόνες που άλλαξαν. Αν και όλοι οι παίκτες είπαν ότι θα βοηθήσει την ομάδα, όλοι μέσα τους ξέρουν ότι αυτό απλά θα αυξήσει τον ανταγωνισμό. Και τα μαχαίρια ίσως βγουν μια ώρα αρχίτερα.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν για το έπαθλο που δεν ήταν άλλο από ένα κιτ ψαρέματος, το οποίο παρεμπιπτόντως δεν ήξερε κανένας άλλος να χρησιμοποιεί εκτός από τον Στέλιο Κρητικό, και την Ξένια των REC.

Η Κοκαλίτσα, μετά και την απομόνωσή της, παρέα με την Χατζίδου, της οποίας οι επιδόσεις στο πρώτο αγώνισμα ήταν ελαφρώς χειρότερες και από της Λάουρας, κάθισαν πάγκο. Οι υπόλοιποι 22 έπαιξαν κανονικά επιβεβαιώνοντας όσα διαφάνηκαν ήδη από το πρώτο αγώνισμα για τα δυνατά και τα αδύναμα χαρτιά των δύο ομάδων αλλά επιφυλάσσοντας και εκπλήξεις. Πρώτον ο Αλέξανδρος Παρθένης και η Ολγα Φαρμάκη, αν και θεωρούνταν… παλτά αποδείχτηκε ότι αντέχουν και ότι τα καταφέρνουν στον στίβο. Στο ίδιο πλαίσιο έκπληξη αποτελεί από την αντίπαλη ομάδα και η Ντάρια, η ξανθιά μοντέλα η οποία με μοναδικό πάθος και μάτι γυρισμένο πέφτει σαν θηρίο στην αρένα.

Οι «Μαχητές» κέρδισαν με μικρή αλλά καθαρή διαφορά, με σκορ 10 -7 και πήραν το κιτ ψαρέματος στην καλύβα τους. Η back to back νίκη τους απέδειξε την υπεροχή της ομάδας, η οποία ως επί το πλείστον και με ελάχιστες εξαιρέσεις αποτελείται από γυμναστές, σε αντίθεση με την ομάδα των Διασήμων.

Ετσι, οι Διάσημοι γυρνώντας πίσω περιορίστηκαν στους αχινούς, σε κάποιους από τους οποίους άρεσε, σε κάποιους από τους οποίους, όμως, δεν άρεσε:

Πηγή: iefimerida.gr

Όλη η επικαιρότητα