Media WEB tv Ψυχαγωγία

Survivor: Η αγκαλιά και η «συγγνώμη για όλα» της Ευρυδίκης στον Ντάνο πριν την αποχώρηση (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Με μια τρυφερή αγκαλιά και μια ψιθυριστή «συγγνώμη για όλα» της Ευρυδίκης Βαλαβάνη προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο έληξε στο χθεσινό επεισόδιο η σχέση των δύο παικτών που πέρασε από… 40 κύματα στο Survivor.

Αυτό ήταν και το τελευταίο στιγμιότυπο των δύο στο παιχνίδι, η σκηνή του αποχωρισμού, καθώς η Ευρυδίκη ήταν εκείνη που αποχώρησε από το Survivor. Αφού αποχαιρέτησε τους πάντες, έκανε έναν απολογισμό της εμπειρίας της και συγκινήθηκε μιλώντας για την οικογένειά της, σηκώθηκε και… απείλησε τον Ντάνο να πάρει την νίκη. Αμέσως μετά οι δυο τους, οι τελευταίοι της ομάδας τους, αγκαλιάστηκαν και η παίκτρια είπε ψιθυριστά: «Πραγματικά, συγγνώμη για όλα αυτά», ενώ ο Ντάνος ακόμα πιο ψιθυριστά, ακούγεται να της λέει «σσσσςςςς, έχουμε καιρό να πούμε αυτά που θέλουμε» και να της χαϊδεύει την πλάτη.

Τώρα γιατί ακριβώς ζήτησε συγγνώμη η Ευρυδίκη από τον Ντάνο; Για τον «πόλεμο» που του έκανε, βγάζοντάς τον προτεινόμενο και ψηφίζοντάς τον συνεχώς; Γιατί δεν τον εμπιστεύτηκε όσο και όταν έπρεπε; Γιατί τον κατηγόρησε ανοιχτά για πολλά, μεταξύ άλλων και γιατί έδειχνε αρχηγικές τάσεις, προχωρώντας μπροστά και μπαίνοντας πρώτος στη βάρκα;

Η σχέση των δύο παικτών πέρασε από πολλές φάσεις, της απόλυτης έχθρας μέχρι της απόλυτης συμπαράστασης, ειδικά όταν έμειναν οι τελευταίοι στην καλύβα των Διάσημων του Survivor.

Το επίμαχο στιγμιότυπο στο 12:30

Πηγή: protothema.gr 

Όλη η επικαιρότητα