Media Ψυχαγωγία

Survivor διαρροή: Ανατροπή με διπλή αποχώρηση απόψε – Ποιοι θα φύγουν

Ακούστε το άρθρο

Λίγες εβδομάδες πριν τον τελικό τα περιθώρια έχουν στενέψει και ειδικά για την ομάδα των Διάσημων που έχουν απομείνει μόλις τρεις παίκτες, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Χρανιώτης. Από την άλλη, πολλές φορές το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν σημαίνει απαραίτητα και περισσότερες νίκες. Και οι Διάσημοι στα τελευταία παιχνίδια το αποδεικνύουν αυτό.

 

Η ασυλία που θα προβληθεί απόψε το βράδυ θα έχει διπλό ενδιαφέρον, ο Σάκης Τανιμανίδης προαναγγέλλει ακόμα μια ανατροπή στο Survivor στο τρέιλερ, αφού σύμφωνα με τα spoilers που έχουν μεταδοθεί τόσο από το Happy Day και τις πληροφορίες που έχει ο Δημήτρης Παπανώτας, όσο και από την Ανθή Βούλγαρη στο «Φτιάξε καφέ να στα πω» απόψε δεν θα αποχωρήσει ένας παίκτης, αλλά δύο.

Αυτό επιβεβαιώνεται από όσα μετέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο La Biri Biri, αναφέροντας πως ήδη δύο παίκτες του Survivor βρίσκονται στο ξενοδοχείο και όχι στην παραλία του Αγίου Δομίνικου, χωρίς να αποκαλύψει ονόματα.

 

Χάνουν οι Μαχητές

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα χάσει είναι οι Μαχητές και θα αποχωριστεί 2 παίκτες της.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» σήμερα οι διάσημοι θα κερδίσουν ξανά το παιχνίδι ασυλίας και οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι τρεις υποψήφιοι λοιπόν είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα.

Στην 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει και τα τρία παιδιά είχαν πάρει πολύ χαμηλά ποσοστά. 4,9% ο Γιάννης Σπαλιάρας, 5,1 ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα 0,5%.

Άρα απόψε φεύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Πηγή: Zappit

Όλη η επικαιρότητα