Lifestyle

Survivor: Έφτασε στην Ελλάδα ο Γιάννης Σπαλιάρας – Οι πρώτες δηλώσεις (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Έπειτα από πέντε σχεδόν μήνες, το μοντέλο, ολοκλήρωσε την παρουσία του στο ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν τον μεγάλο τελικό και μόλις χθες έφτασε στο αεροδρόμιο!

Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο Σπαλιάρας έφτασε γύρω στη μία τα ξημερώματα στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο φωτογραφικός φακός και η κάμερα του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε.

 Όταν ο δημοσιογράφος τον πλησίασε δέχτηκε με χαρά να απαντήσει στις ερωτήσεις!

Αρχικά είπε πως το Survivor είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία για εκείνον αλλά και πολύ δύσκολη!

«Μου έλειψε η πατρίδα, είμαι χαρούμενος που γύρισα, ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για όλη την στήριξη! Αισθάνομαι πολύ καλά που έκανα όλη αυτή την διαδρομή, είχα και προβλήματα τραυματισμών και όλα τα παιδιά που έφτασαν το αξίζουν με το παραπάνω», είπε αρχικά το μοντέλο!

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν τον ενόχλησε που τον έστειλαν οι Διάσημοι στην άλλη ομάδα απάντησε: «Δεν με ενόχλησε καθόλου! Ίσα ίσα πέρασα πολύ καλύτερα κι έκανα πολύ μεγάλη διαδρομή οπότε όλα καλά», ανέφερε ο ίδιος!

Για την κόντρα του για τον μισθοφόρο ο Σπαλιάρας είπε χαρακτηριστικά: «Είμαστε άνθρωποι με έντονο χαρακτήρα, οι συνθήκες ήταν δύσκολες οπότε και οι αντιδράσεις ήταν υπερβολικές».

Το πρώτο πράγμα που έκανε όταν βγήκε από το παιχνίδι ήταν να φάει πολλά πράγματα, τα οποία δεν θυμάται καν τι είναι όπως δήλωσε ο ίδιος και ανέφερε ότι του έχει λείψει πολύ η οικογένειά του και η μητέρα του με την οποία μίλησε με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα!

Εν συνεχεία δήλωσε πως τώρα που βγήκε από το παιχνίδι θα μιλήσει με τον Ντάνο και τον Χρανιώτη με τους οποίους είναι καλοί φίλοι!

Τέλος όσον αφορά την περιβόητη κλίκα των «Διάσημων» ο Γιάννης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Γίνονται αυτά αλλά δεν είναι ώρα να τα πούμε τώρα…»

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Youweekly.gr 

Όλη η επικαιρότητα