Media Ψυχαγωγία

Survivor: Η Ελεονώρα Μελέτη ‘ανακρίνει’ τον Στέλιο Χανταμπάκη

Ακούστε το άρθρο

Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, στις 20.50, θα κάνει πρεμιέρα η νέα εκπομπή #Survivor με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη.

Στην πρώτη εκπομπή θα προβληθούν εικόνες και παρασκήνια αλλά και παραλειπόμενα καθώς και συνεντεύξεις με τρεις από τους παίχτες που έχουν αποχωρήσει από το παιχνίδι: την Ειρήνη Κολιδά, τον Πάνο Αργιαννίδη από τους μαχητές και τον “Διάσημο” Στέλιο Χανταμπάκη.

Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γνωστοποιήσει η παρουσιάστρια για το τι θα δει το τηλεοπτικό κοινό την Κυριακή, είναι πως έδειξε στον Πάνο τα μηνύματα αποδοκιμασίας και όσα του είχε σύρει όλο αυτό το διάστημα.

Οι τηλεθεατές περιμένουν η παρουσιάστρια να έχει παρόμοια στάση απέναντι και στον Στέλιο Χανταμπάκη, η πορεία του οποίου στο παιχνίδι και η πενταμελής κλίκα που φέρεται να διαμόρφωσε, έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στα social media.

Όπως έγινε γνωστό, οι τρεις αποχωρήσαντες παίκτες θα μιλήσουν επίσης για τα απαιτητικά παιχνίδια, στα οποία πήραν μέρος και για το πόσο αυτά τους δυσκόλεψαν όταν είχαν μικροτραυματισμούς. Η παρουσιάστρια μάλιστα αποφάσισε να διαπιστώσει από μόνη της τη δυσκολία των δοκιμασιών, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο και δοκιμάζοντας κάποια από τα αγωνίσματα…

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ από την εκπομπή:

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα