Media Ψυχαγωγία

Survivor: Ένταση ξανά ανάμεσα στη Βαλαβάνη και τον Αγγελόπουλο (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Μια στιγμή έντασης παρακολουθήσαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor ανάμεσα στον Γιώργο Αγγελόπουλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Ντάνος ξύπνησε νωρίς το πρωί και αποφάσισε να φτιάξει τα καθιερωμένα πιτάκια, κάτι που όπως ακούστηκε, ήταν δουλειά των κοριτσιών. Αυτό δεν άρεσε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη που με τη σειρά της σχολίασε αρνητικά το γεγονός.

«Αρχικά δεν κατάλαβα γιατί δεν μου είπε καλημέρα η Ευρυδίκη και γιατί με το “καλημέρα”, σχήμα λόγου, όχι ότι απλά δεν αναγνώρισε ότι σηκώθηκα σήμερα για να φτιάξω τα καθιερωμένα πιτάκια, χωρίς καμία πρόθεση να το πάρω πάνω μου, όπως μου είπε και να αποδείξω κάτι. Όχι απλά δεν αναγνώρισε το ότι ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά της η Ευρυδίκη σχολίασε: «Έχω ξαναπεί ότι αυτό που με ενοχλεί στον Γιώργο και του το έχω πει, είναι ότι έχει αρχηγικές τάσεις. Όταν είμαστε δέκα άτομα σε μία παραλία νομίζω πως είμαστε ίσοι με όλους. Δεν έχουμε ορίσει κανέναν αρχηγό, οπότε εμένα αυτό με ενοχλεί. Και ίσως και η πρωτοβουλία που πήρε σήμερα να φτιάξει τα πιτάκια να ήταν κι ένας λόγος έντασης».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλώντας για το περιστατικό ανέφερε: «Νευρίασε η Βαλαβάνη γιατί ο Ντάνος χάλασε το σχέδιο γιατί είχαν συμφωνήσει ότι την άλλη μέρα εγώ θα κάνω αυτό, εσύ θα κάνεις αυτό για να φανεί ότι είμαστε μια ομάδα και ότι πια δεν υπάρχει αυτό που υπήρχε μεταξύ μας. Το χάλασε ο Ντάνος. Λειτούργησε πονηρά; Που πονηρά λειτουργεί ο Ντάνος. Λειτούργησε ατομιστικά γιατί ήθελε να φανεί ότι όλο αυτό το έκανε μόνος του; Δεν ξέρω… Ότι και να είναι, μου φαίνεται τόσο αστείο».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: govastileto.gr

Όλη η επικαιρότητα