Media

Survivor: Με κοτσιδάκια αλά… Λάουρα επέστρεψε στην Ελλάδα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ακούστε το άρθρο

Την υποδέχτηκαν ο πατέρας και η μητέρα, καθώς και φίλοι της – Η αθλητικογράφος κέρδισε επάξια τον τίτλο της πιο δυνατής παίκτριας αγωνιστικά, έγινε ωστόσο και εκείνη που το κοινό λάτρεψε να… μισεί, θεωρώντας την ηγετικό μέλος της «κλίκας Χανταμπάκη»

Στην Αθήνα έφτασε το απόγευμα της Κυριακής η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor, έχοντας μείνει μόνη από την ομάδα των Διάσημων, μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η αθλητικογράφος, εμφανώς μαυρισμένη και με τα μαλλιά της σε κόμμωση «ράστα», εμφανίστηκε χαμογελαστή και συγκινημένη μπροστά στις κάμερες, ενώ δεν άργησε να «πνιγεί» στις αγκαλιές της οικογένειας και των φίλων της, που έσπευσαν στο «Ελ. Βενιζέλος», για να την υποδεχτούν.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξεχώρισε στο Survivor, αν και δεν κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού. Ήταν ωστόσο η μόνη γυναίκα που κατάφερε να φτάσει «μια ανάσα» πριν τον μεγάλο τελικό.

Η αθλητικογράφος κέρδισε οπωσδήποτε τον τίτλο της πιο δυνατής παίκτριας αγωνιστικά, ωστόσο έγινε και εκείνη που το κοινό του Survivor λάτρεψε να… μισεί, καθώς από την αρχή την θεώρησε ως ηγετικό μέλος της «κλίκας Χανταμπάκη».

Η παίκτρια των Διάσημων, μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι, είχε δηλώσει πως η συμμετοχή της στο Survivor είναι μια εμπειρία, που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Ένα όμορφο ταξίδι ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ολόκληρους μήνες. Ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες και μαγευτικά τοπία. Ένα ταξίδι με ξεχωριστούς ανθρώπους και πολύτιμους φίλους, που θα κρατήσω στη ζωή μου! Τώρα όμως ήρθε η ώρα να επιστρέψω στην αγαπημένη μου οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους που με έχουν στηρίξει όσο κανένας άλλος! Ανυπομονώ να έρθω να σας κάνω μία τεράστια αγκαλιά».

Σήμερα, πάντως, στο αεροδρόμιο, η Ευρυδίκη δεν έκανε δηλώσεις, καθώς κάτι τέτοιο φέρεται να έχει απαγορευτεί αυστηρά από τον Τούρκο παραγωγό του Survivor εν όψει του μεγάλου τελικού, την προσεχή Τετάρτη.

Πηγή: protothema.gr

Όλη η επικαιρότητα