Media Ψυχαγωγία

Survivor: Το σχέδιο εξολόθρευσης του Ντάνου πριν καν ξεκινήσει το παιχνίδι

Ακούστε το άρθρο

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για τον Γιώργο Αγγελόπουλο του Survivor. Αρχικά οι Μαχητές έσπευσαν να τον απομακρύνουν από την ομάδα τους, την πρώτη κιόλας μέρα και τώρα φαίνεται πως έχει “ξυπνήσει” πάθη και έριδες στην παραλία των Διασήμων. Ωστόσο, αποκαλυπτικά φαίνεται πως είναι όσα δηλώνουν σε συνεντεύξεις τους δύο παίκτριες που αποχώρησαν.

Το πρώτο “φιτίλι” άναψε η Ελισάβετ Δοβλιατίδου η οποία και ανέφερε πως το σχέδιο απομάκρυνσής του εξυφάνθηκε από το ξενοδοχείο ακόμη στο οποίο έμειναν οι παίκτες πριν φτάσουν στις παραλίες και ξεκινήσει το παιχνίδι. Ωστόσο και εκείνη αφήνει πολλά ερωτηματικά αναπάντητα: “είχε συμβεί κάτι στο ξενοδοχείο πριν το παιχνίδι και κάποια άτομα τα οποία ήταν πολύ δεμένα μεταξύ τους τον παρεξήγησαν” ανέφερε και αφού τόνισε πως εκείνη δεν τον ψήφισε να αποχωρήσει πρόσθεσε: “Ήταν προφανές ότι όλοι μεταξύ τους προτίμησαν να τον διώξουν.”

Συνέχεια στο θέμα έδωσε πριν από λίγες μέρες με δηλώσεις της στο Downtown και η Ελένη, που αποχώρησε τελευταία από τους Μαχητές. Η ίδια υποστήριξε πως δεν ψήφισε τον Αγγελόπουλο, καθώς πάντα το κριτήριό της ήταν αθλητικό. “Ήξερα ότι είναι ένα δώρο που κάνουμε στους αντιπάλους μας και θα το βρίσκαμε συνεχώς μπροστά μας” σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Δεν είδαν την αξία του Γιώργου, αλλά τη συμπάθεια τους για την Ειρήνη τη μια από τις δίδυμες. Δεν είχαν αγωνιστικά κριτήρια κι αυτό το βρήκαμε μπροστά μας”.

Ωστόσο και από την πλευρά της γυμνάστριας δεν μάθαμε περισσότερα για τους λόγους που ξύπνησαν οι αντιπάθειες ενάντια στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η ένταση συνεχίζεται στους Διασήμους

Και μπορεί η υπόθεση της ψηφοφορίας σε βάτος του Αγγελόπουλου στην ομάδα των Μαχητών να αποτελεί παρελθόν, οι εντάσεις όμως στους Διασήμους, με επίκεντρο και πάλι εκείνον δεν λένε να κοπάσουν. Ο “αποχαιρετιστήριος λόγος” της Σόφης Πασχάλη προκάλεσε ερωτηματικά και αντιδράσεις.

Δείτε το τρέιλερ:

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα