Media Ψυχαγωγία

Survivor Spoiler: Ποιος κερδίζει την ασυλία. Ανατροπή στην αποχώρηση

Ακούστε το άρθρο

Το αποψινό παιχνίδι ασυλίας του Survivor θα κρίνει κατά πολύ την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού η κατάταξη διαμορφώθηκε. Σύμφωνα με τις διαρροές οι παίκτες που θα αποχωρήσουν είναι δύο και προέρχονται από την ομάδα των Μαχητών.

”Η είδηση έρχεται τώρα από Άγιο Δομίνικο. Σήμερα λοιπόν είχε προαναγγείλει ο Σάκης Τανιμανίδης ότι θα έχουμε μια πολύ μεγάλη ανατροπή. Και η ανατροπή είναι η εξής. Σήμερα παίζουν παιχνίδι ασυλίας, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, τον αγώνα θα κερδίσουν ξανά οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα πρέπει να βγάλουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Οι τρεις υποψήφιοι είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα Εσκενάζυ. Στην 24ωρη ψηφοφορία που είχε γίνει και τα τρία παιδιά είχαν πάρει πολύ χαμηλά ποσοστά. 4,9% ο Γιάννης Σπαλιάρας, 5,1% ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σάρα Εσκενάζυ 0,5%. Άρα απόψε φεύγει ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Σάρα” ανέφερε η Ανθή Βούλγαρη στην εκπομπή ‘Φτιάξε καφέ να στα πω’.

”Μου είπαν πως οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι τρεις: η Σάρα, ο Σπαλιάρας και ο μισθοφόρος (Κώστας Αναγνωστόπουλος) και με βάση την κατάταξη θα αποχωρήσουν η Σάρα και ο Σπαλιάρας” ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή ‘Happy Day’.

Πηγή: LADYLIKE

Όλη η επικαιρότητα