Ψυχαγωγία

Survivor: Στην τελική ευθεία οι 4 φιναλίστ για το μεγάλο έπαθλο

Ακούστε το άρθρο

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα θα λάβει χώρα ο μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης Survivor 2. Ο μαραθώνιος που κράτησε τους τηλεθεατές σε αγωνία για πάνω από 6 μήνες φτάνει στο τέλος του και οι 4 φιναλίστ για το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ μετρούν τις δυνάμεις τους.

Γυναικεία υπόθεση θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την τελική τετράδα καθώς σε αυτή βρίσκονται το μεγάλο φαβορί Κατερίνα Δαλάκα, η Κύπρια χορεύτρια Μελίνα Μεταξά, το μεγάλο αουτσάιντερ Βιργινία Δικαιούλια και ο μοναδικός εκπρόσωπος των αντρών Ηλίας Γκότσης.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Πρώτο Θέμα το ακλόνητο φαβορί από την πρώτη κιόλας εβδομάδα του παιχνιδιού είναι η Κατερίνα Δαλάκα η οποία είχε καταφέρει να πάρει μια αρχηγική θέση μέσα στις ομάδες που βρέθηκε ενώ βρισκόταν σταθερά πρώτη στα στατιστικά, πρώτη και στην 48ωρη ψηφοφορία ενώ κέρδισε αυτόματα το εισιτήριο για τους 4 μετά τη νίκη στον αγώνα των συμβόλων.

«Θα τους σκίσω στα αγωνίσματα και θα τους χορέψω στο ταψί» έλεγε η πάντα δυναμική Μελίνα Μεταξά η οποία βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο καβγάδων και είχε ανοικτές διαμάχες με τους συμπαίκτες της. Είχε σχέση «αγάπης-μίσους» με τον Ηλία και όλοι αναμένουν μία ενδεχόμενη μονομαχία τους.

Η δίμετρη παίκτρια βόλεϊ, Βιργινία Δικαιούλια, είναι το απόλυτο αουτσάιντερ καθώς έφτασε στους «4», όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, με τραγικά στατιστικά, ενώ δεν είχε προσκολληθεί σε κανένα από τα «κοινωνικά γκρουπ» στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο μοναδικός άντρας διεκδικητής που κατάφερε να γλιτώσει από τη «γυναικεία παντοδυναμία» του Survivor 2. Βρέθηκε πολλές φορές στο στόχαστρο της κριτικής από συμπαίκτες του αλλά κατάφερε να προκριθεί πετυχαίνοντας στον στόχο του. Και μάλιστα να είναι 2ος στα προγνωστικά πίσω από την Δαλάκα

Ο ημιτελικός του φετινού Survivor θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης 12 Ιουλίου στο Άλσος Βεΐκου ενώ ο μεγάλος τελικός την επόμενη μέρα με τον παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί σύμφωνα με πληροφορίες να είναι και αυτός «παρών».

Πηγή: newsbeast

Όλη η επικαιρότητα