Media Ψυχαγωγία

Survivor: Τα σπασμένα νεύρα του Γιώργου Αγγελόπουλου και η οικειοθελής αποχώρηση που δεν έμαθε ποτέ κανείς

Ακούστε το άρθρο

Αν και δεν έχουμε μπροστά μας τα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος πιθανότατα είναι ο πιο πολύτιμος παίκτης του Survivor, μαζί με τον Μάριο Πρίαμο από το τους Μαχητές. Η υψηλή απόδοση του είναι μάλιστα και αυτή που απ’ ότι φαίνεται τον έχει οδηγήσει στο σημείο να αισθάνεται ευθύνη απέναντι στην ομάδα του και να το παίρνει λίγο πιο βαριά από τους υπόλοιπους κάθε φορά που δεν κερδίζει σε κάποια αγώνισμα.

Το Twitter δεν έχει αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι η αθλητική απόδοση του Ντάνου έχει πέσει το τελευταίο διάστημα και ότι τα νεύρα έχουν αυξηθεί πάρα πολύ. Τόσο πολύ που όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία βασίζονται σε εσωτερικές πηγές από τον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης των Διασήμων πριν από μερικές ημέρες κατέρρευσε ψυχολογικά και ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειωθελώς από το Survivor. 

Τις σκέψεις του αυτές μοιράστηκε αρχικά με άτομα της παραγωγής που βρίσκονται στην παραλία για την φύλαξη των δύο ομάδων, αλλά και με μία δημοσιογράφο που δουλεύει εκεί, και όπως ήταν αναμενόμενο το θέμα πήρε αμέσως μεγάλη διάσταση. Και μπορεί στο κοινό να φαίνεται ότι ο Αγγελόπουλος απλά έχει κουραστεί από την πείνα, τις δύσκολες συνθήκες και έτσι ξεσπάει όπου βρει, όμως ο ίδιος την ώρα που ζήτησε από τους υπεύθυνους της παραγωγής να φύγει δήλωσε ότι ο μοναδικός λόγος είναι το γεγονός ότι δεν αντέχει άλλο να αισθάνεται υπεύθυνος για το γεγονός ότι δεν φέρνει πλέον αρκετές νίκες στην ομάδα του.

Όλο αυτό το περιστατικό συνέβη πριν από 10 περίπου μέρες, αλλά δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω αφού η παραγωγή κατάφερε τελικά να τον ηρεμήσει και να τον πείσει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Άλλωστε είναι γνωστό πως τέτοιου είδους ξεσπάσματα δεν είναι σπάνια μέσα σε τόσες ζόρικες συνθήκες και πως η παραγωγή ξέρει πλέον πώς να τα χειριστεί.

Πηγή: youweekly.gr

Όλη η επικαιρότητα