Media Ψυχαγωγία

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ένας από τους πιο δύσκολους παράγοντες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες στο ριάλιτι, είναι ο παράγοντας ψυχολογία. Η κάμερα του Survivor «έπιασε» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μόνη της στην παραλία με κακή διάθεση. Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΪ ξέσπασε σε κλάματα λίγες στιγμές αργότερα καθώς αναφέρθηκε στους δικούς της ανθρώπους που της λείπουν, αλλά και στις δύσκολες συνθήκες στο νησί.

«Οι συνθήκες είναι δύσκολες και κατάλαβα ότι μου λείπουν πολύ οι δικοί μου άνθρωποι πίσω. Οι συνθήκες δεν βοηθούν, δηλαδή όταν δεν έχεις να φας, όταν μπορεί να κρυώνεις το βράδυ, μπορεί να βρέχεσαι, είναι πολύ σκληρό για έναν άνθρωπο. Πόσο μάλλον όταν είσαι μια γυναίκα και ζεις υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ προέρχομαι από πολύ δεμένη οικογένεια, όπου ποτέ δεν είχα λείψει τόσο καιρό και δεν ξέρω, ίσως αυτό να με κρατάει πάρα πολύ πίσω.

Με στεναχωρεί που δεν έχω επικοινωνία με τους δικούς ανθρώπους. Δεν ξέρω τι κάνουν. Έχω αποδείξει ότι είμαι δυνατή παίκτρια, απλά 1,5 μήνας τώρα είναι αρκετός μακριά από το σπίτι σου και τους δικούς σου ανθρώπους. Αλλά αυτό που με κρατάει λίγο και με προσγειώνει και προσπαθώ να βρω το δικό μου κέντρο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι πίσω ξέρω ότι με αγαπούν και με στηρίζουν» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σκουπίζοντας τα δάκρυα της.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=I3gR1QXZLbQ

Πηγή: zappit.gr

Όλη η επικαιρότητα