Viral Κόσμος

Suzi Tros: Η ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου έγινε εστιατόριο στο Λονδίνο

Ακούστε το άρθρο

“Σούζυ τρως”, η εμβληματική ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου στην Παριζιάνα προς την καρατερίστρια Ρένα Πασχαλίδου, έγινε από τα τέλη Ιουνίου, ελληνικό εστιατόριο στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα το ” Suzi Tros“, αποτελεί spin off του πολυ επιτυχημένου Mazi που άνοιξε, επίσης στο Νότινγκ Χιλ, πριν από 7 χρόνια.

Η ομάδα του Mazi

Πίσω από την νέα προσπάθεια κρύβεται το ζευγάρι των Ardrien Carre και Χριστίνας Μουράτογλου με την τελευταία να έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Το μενού του Suzi Tros επιμελήθηκε ο μεγαλωμένος στον Παναμά, Γιάννης Σκοτίδας, σεφ του Mazi.

Όπως αναφέρει το hot-dinners, υπάρχουν αρκετά πιάτα με γεύσεις από την Βόρεια Ελλάδα, όπως οι κροκέτες μετσοβόνε με μαρμελάδα από μπέικον, η ψητή μελιτζάνα με ταχίνι και μέλι, οι καρδιές αγκινάρας “Α λα Πολίτα”, τα γεμιστά κολοκυθάκια, τα κεφτεδάκια με τζατζίκι κ.α.

Οι πρώτες εντυπώσεις από το νέο εστιατόριο είναι θετικές εάν κρίνουμε από τα 4/5 αστέρια που έδωσε η κριτικός της Evening Standard μετά από την γευστική δοκιμή που είχε. Η Fay Mascheler, πέρα από την αναλυτική αναφορά στα τυριά, τα ορεκτικά και τα κυρίως πιάτα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο άρθρο της και για το παραδοσιακό γλυκό της Θεσσαλονίκης, το Αρμενοβίλ.

Suzi Tros: Η ατάκα της Ρένας Βλαχοπούλου έγινε εστιατόριο στο Λονδίνο

Εκτός από το κομμάτι του μπιστρό το Suzi Tros διαθέτει και κοκτέιλ μπαρ όπου πέρα από τα κοκτέιλ με την μαστίχα και τις άλλες ελληνικές γεύσεις φιλοξενούνται ελληνικά κρασιά από ανεξάρτητους Έλληνες παραγωγούς καθώς και μία πλούσια λίστα από μπύρες.

Όλη η επικαιρότητα