Ηλεία Πολιτισμός

Συγκινητική αυλαία στα Βουπράσια 2017 – «Η δική μου γενιά χάθηκε στο εξωτερικό…»

Ακούστε το άρθρο

Συγκινητικά έκλεισαν τα Βουπράσια 17 αφού η γυναίκα που δίδασκε στα παιδιά, τους Μικρούς Κυνηγούς Ονείρων, θέατρο, τους αποχαιρέτησε  δηλώνοντας πως θα αναζητήσει την τύχη της  στην Αμερική. Ως γνήσια Κυνηγός Ονείρων θα αναζητήσει το δικό της όνειρο ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη.

Αυλαία προχθές Δευτέρα  για τα Βουπράσια 17, την εκδήλωση που έχει καθιερωθεί ως θεσμός. Το κοινό απόλαυσε στο σινέ «Αντζελα»,  θεατρική παράσταση από τους Μικρούς Κυνηγούς Ονείρων καθώς και Θεατρική παράσταση από τους Μεγάλους Κυνηγούς Ονείρων. Και οι δύο παραστάσεις ήταν καταπληκτικές τόσο σκηνοθετικά όσο και σε απόδοση των μικρών και μεγάλων που υποδύθηκαν με επιτυχία τους ρόλους τους.

Δήλωση Μυλωνόπουλου

Δικαιολογημένα ο αντιδήμαρχος Τάσος Μυλωνόπουλος έγραψε στο fb:“Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγει αυτή η καταπληκτική παράστασή απόψε στην τελευταία μέρα των Βουπρασίων», ενώ ευχήθηκε κάθε καλό στην Αναστασία Θανάσουλα.

Το μήνυμα της δασκάλας θεάτρου

Η γυναίκα που επί δύο χρόνια δίδασκε στα παιδιά θέατρο, η γεωπόνος  Αναστασία Θανάσουλα, αποχαιρέτησε γνωστούς και φίλους, αφού αποφάσισε να αναζητήσει την επαγγελματική της τύχη στην Νέα Υόρκη. Συγκινημένη δήλωσε: “Συγχαρητήρια στους Κυνηγούς Ονείρων..στα παιδιά σας..στα παιδιά μου! Οι εμπειρίες που μοιραστήκαμε θα είναι από τα πιο πολυτιμα δωρα που παίρνω μαζί μου! Σας ευχαριστώ για τα δυο υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί και τις πέντε υπέροχες παραστάσεις που ανεβάσαμε και τις αναμνήσεις που μου χαρίσατε.  Η νέα γενιά έχει το υλικό να φτιάξει τα πράγματα,  ..η δική μου χάθηκε  κάπου στο εξωτερικό.. αυτή που έρχεται παλέψτε να την κρατήσετε εδώ! Μην λησμονάτε την χώρα μας.. Δεν θα σταματήσετε πότε να είστε τα παιδιά μου..οι Κυνηγοί Ονείρων μου..Καλή αντάμωση..”

Όλη η επικαιρότητα