Ηλεία

Συγκινητική εκδήλωση στη Βάρδα – Όλοι στηρίζουν τον Άγγελο

Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η ανταπόκριση στην εκδήλωση στήριξης που πραγματοποιήθηκε στη Βάρδα, στο κάλεσμα του Άγγελου Λαδά που χρόνια τώρα δίνει τον δικό του αγώνα, για να βγει κάποια στιγμή από την περιπέτειά του και να σταθεί κάποτε στα πόδια του.

Ο νεοσύστατος σύλλογος «ΜΑΜΑΔΕΣ Ν. ΗΛΕΙΑΣ» ήταν ο εμπνευστής αυτής της εκδήλωσης στήριξης του Άγγελου, εκδήλωση φιλανθρωπικού καφέ που πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη το απόγευμα στην καφετέρια Boulevard στην Βάρδα. Την εκδήλωση στήριξαν χωρίς δεύτερη σκέψη όλοι οι σύλλογοι της  Βουπρασιας.

Η πρόεδρος του συλλόγου «Μαμάδες νομού Ηλείας» κ. Άννα Κορτέση που δίνει προσωπικό αγώνα για την στήριξη του Άγγελου, διάβασε απόσπασμα από το βιβλίο της, βιβλίο που πωλείται και τα έσοδα είναι υπέρ του Άγγελου.

Ήταν εκεί και η μητέρα του Άγγελου που περνά τον δικό της Γολγοθά. Η Αλεξάνδρα Λαδά με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στην περιπέτεια του γιού της, στην σταδιακή βελτίωσή του και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που την βοηθούν. Τονίζεται ότι το πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση στο σπίτι της στο Βαρθολομιό είχε τελικά αίσιο τέλος γιατί βρέθηκαν τα χρήματα για την σύνδεση.

Η κ. Αλεξάνδρα Λαδά στην προσωπική της σελίδα στο F/B έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας, την ζέστη φιλοξενία σας κ που αγκαλιάζετε με την στήριξή σας τον Αγγελάκο… Ευχαριστώ επίσης και το μαγαζί Boulevard για την οικονομική βοήθεια, την άψογη εξυπηρέτηση και όλους τους συλλόγους που ήταν δίπλα μας… Χίλια ευχαριστώ…».

Σημειώνεται ότι ο Άγγελος λαμβάνει επίδομα τετραπληγίας 730 ευρώ το μήνα όταν τα έξοδά του είναι υπερπολλαπλάσια.

Σύντομη ομιλία έκανε και η πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών-μητέρων Μυρσίνης κ. Αργυρώ Παπατόλια.

Προς το τέλος της εκδήλωσης συγκεντρώθηκαν χρήματα δια περιφοράς σε κουμπαρά και κάθε ένας έδινε ότι επιθυμούσε.

Όλη η επικαιρότητα