Ελλάδα

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου – Θλίψη για το τραγικό χαμό 17χρονου μαθητή

Ακούστε το άρθρο

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία και χωρίς υπερβολές, σοκαρισμένη και βυθισμένη στο πένθος, για τον άδικο χαμό 17 χρονου μαθητή, μετά από τροχαίο ατύχημα στους Αμπελοκήπους που συνέβη λίγο μετά τις 01:00 τα ξημερώματα της 16/7/2017.

Ο άτυχος 17χρονος οδηγός δίκυκλου, συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο που σαν αποτέλεσμα είχε να χάσει τη ζωή του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, όταν μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου ήταν ήδη αργά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 17χρονος Γιάννης Παππάς με τη σύγκρουση, εκσφενδονίστηκε και έπεσε  σε ένα δέντρο, ενώ το δίκυκλο όχημα  του χτύπησε σε παρακείμενη κολώνα καταστήματος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος κάνει η Τροχαία Ζακύνθου.

Οι συμμαθητές του εκφράζοντας τη βαθιά θλίψη τους , αποχαιρετούν το φίλο τους που τόσο τραγικά έχασαν, με ανάρτησεις τους  στο fb , όπως «πόσο λεπτή γραμμή ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο..καλό παράδεισο φίλε Γιάννη η απουσία σου θα είναι αισθητή..ο θάνατος σου έχει συγκλονίσει όλο το νησί εύχομαι τουλάχιστον μετά από εσένα να παραδειγματιστούν και τα υπόλοιπα παιδιά και να μην ξανά χαθεί καμία ζωή στην άσφαλτο….πάντα στις καρδιές μας..»

Πηγή:
zantepress24.gr

Όλη η επικαιρότητα