Lifestyle Media

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τριαντάφυλλου Παντελίδη στον Σρόιτερ

Ακούστε το άρθρο

Στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή «Αυτοψία» θέλησε να μιλήσει ο αδερφός του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, Τριαντάφυλλος, έναν χρόνο ακριβώς μετά το τροχαίο… Η οικογένεια του καλλιτέχνη, είναι η πρώτη φορά που δέχθηκε να μιλήσει δημόσια και να τοποθετηθεί ανοιχτά για τις απόψεις της… Σε μία εξομολόγηση ψυχής ο αδερφός του λέει… «Μου έχει μείνει η πίκρα, ο πόνος δεν περνάει! Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται χωρίς κέρδος. Όσο ήταν ο Παντελής είχαν κέρδος, τώρα όμως δεν έχουν και συνεχίζουν να είναι δίπλα μας να μας συμπαραστέκονται. Λαμβάνουμε αγάπη και άνθρωποι έχουν ταυτιστεί μαζί του, ότι ένα παιδί απλό χωρίς να πάει κάπου, να χτυπήσει πόρτες κατάφερε να φτάσει ψηλά και ταυτίστηκε. Ακόμη και παιδιά που δεν τον ήξεραν καν, δεν τον είχαν δει ποτέ είναι κοντά μας σε αυτή την κατάσταση…»

Πολλοί ήταν εκείνοι και ανάμεσα του η Μίνα Αρναούτη, που τους κατηγόρησαν ότι όλο αυτό τον χαμό και τις έρευνες, τα κάνουν για τις αποζημιώσεις και τα χρήματα. Εκέινος, σαν δίνει την δική του απάντηση και ανατριχιάζει με την αποκάλυψη του…»Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι η αλήθεια και μόνο η αλήθεια… Ευελπιστώ να φτάσουμε στην αλήθεια, πιστεύω υπάρχει δικαιοσύνη, σύμφωνα με όλα τα ευρήματα, τα στοιχεία, δείχνουν ότι ο Παντελής ήταν στην θέση του συνοδηγού…Ο Παντελής δεν γυρνάει πίσω δυστυχώς… Θέλουμε να μάθουμε την αλήθεια για να δικαιωθεί η ψυχή του.. και έχουν γίνει πολλά λες και μας λέει «Ψάξτε καλύτερα», λες και μας ζητάει κάτι που δεν κάνουμε… Ο καθένας κάνει αυτό που πιστεύει δεν έχει η οικογένεια να ασχοληθεί με τα κορίτσι, θέλουμε απλά την αλήθεια.. Εγώ δεν έχω προσωπικά με καμία από τις δύο… Τι να έχω; Ο δυνατός της οικογένειας είναι η μητέρα μου, όλοι κάνουμε από λίγο κάτι, απλά η μάνα μου είναι κέρβερος στην οικογένεια μας… Είμαστε μια οικογένεια αγαπημένη και οι γονείς κοιτάνε μόνο το καλό των παιδιών τους, γι’αυτό και ο Παντελής την λάτρευε!»

Εντύπωση έκανε ωστόσο, η περιγραφή του για την στεναχώρια και τον πόλεμο που δέχθηκε ο Παντελής, για το τραγούδι που είχε γράψει για την Κύπρο και τα κατεχόμενα, αναφέροντας με πόσο πόνο «έφυγε»…«Τον είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ το θέμα με την Κύπρο, προσπαθούσε να το δεχθεί με χιούμορ, αλλά ήταν πολύ στεναχωρημένος, είχε βγάλει έρπη, τον πίκρανε όλη αυτή η επίθεση, τα πήρε μέσα του όλα αυτά που περνούσε και….Εγώ σαν παρακαταθήκη θέλω για τον αδερφό μου, να τον θυμούνται σαν ένα απλό παιδί, ο Παντελής είχε βοηθήσει πολύ κόσμο χωρίς δημοσιότητα…»

Είναι γνωστό σε όλους πως ο Παντελής Παντελίδης όσο ήταν στην ζωή, βοηθούσε ανθρώπους που είχαν ανάγκη ή φίλους – γνωστούς του που του ζητούσαν λεφτά. Έτσι, αυτό αποφάσισε να συνεχίσει η οικογένεια…»Αισθάνομαι ότι έχουμε χρέος σαν οικογένεια να συνεχίσουμε τον φιλανθρωπικό σκοπό που είχε ξεκινήσει ο Παντελής γι’αυτό θα ανοίξουμε ένα Ίδρυμα που θα βοηθάει ανθρώπους για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα…«. Και έκλεισε την συνέντευξη με τα λεγόμενα της μητέρας του Αθηνάς Παντελίδου και το μήνυμα που έστειλε στον κόσμο: «Η μητέρα μου θέλει να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για την αγάπη που λαμβάνει! Και πως όλα αυτά τα κάνει μόνο για να μάθουμε την αλήθεια!» – Δείτε την συνεντευξη του στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: youweekly

Όλη η επικαιρότητα