Κόσμος

Συγκλονίζει το γράμμα 15χρονης: Αυτοκτόνησε μετά από τον ομαδικό βιασμό της

Ακούστε το άρθρο

Δεν άντεξε άλλο το bullyuing και έδωσε τέλος στη ζωή της.

Σοκαριστική είναι η ιστορία της 15χρονης Cassidy Trevan που αυτοκτόνησε έπειτα από τον ομαδικό βιασμό που υπέστη από συμμαθητές της.

Στα 13 της χρόνια η άτυχη Cassidy υπέφερε στα χέρια δύο συμμαθητών της, που την βίασαν, δύο χρόνια αργότερα έγραψε ένα σπαρακτικό γράμμα για να προειδοποιήσει τα κορίτσια της ηλικίας της και αυτοκτόνησε.

CASSIDY3

«Το όνομά μου είναι Cassidy Trevan και με βίασαν. Ήμουν μαθήτρια στο σχολείο … και βιάστηκα από κάποιους μαθητές που συνεχίζουν να πηγαίνουν στο σχολείο. Στόχος μου είναι να προειδοποιήσω άλλους ανθρώπους (μαθητές κυρίως αλλά και γονείς) για το τι συνέβη επειδή φοβάμαι πως αν το έκαναν σε μένα θα μπορούσαν να το κάνουν και σε άλλα παιδιά όπως εγώ ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν. Αν κάποιος το επιχειρήσει σε εσένα, πίστεψέ με αξίζει να αγωνιστείς! Αν δεν το κάνεις θα το μετανιώνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου όπως εγώ. Να προσέχεις. Να είσαι ασφαλής».

Ο ομαδικός βιασμός αναφέρθηκε στην αστυνομία, αλλά η Cassidy δεν προχώρησε ποτέ σε επίσημη καταγγελία φοβισμένη πως θα της ανταποδώσουν. Ενώ με τη μητέρα της πήγαν στην αστυνομία περισσότερες από 20 φορές σε διάστημα δύο ετών, η υπόθεση τελικά απορρίφθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Το μισοτελειωμένο γράμμα της Cassidy που βρέθηκε στον υπολογιστή της το ανέβασε η μητέρα της στα social media για να μάθουν όλοι την τραγική ιστορία της. «Το bullying σκότωσε το παιδί μου. Έπρεπε να βλέπω το παιδί μου να υποφέρει για τους επόμενους 22 μήνες από αυτούς τους δαίμονες… ανησυχούσε ότι θα τη βρουν ξανά και υπέμεινε το bullying από κάποιους ακόμα και μετά από όσα της είχατε κάνει. Υπέφερε από flash backs, εφιάλτες, αϋπνία, άγχος αποχωρισμού, κρίσεις πανικού, μετατραυματικό στρες. Δεν είμαι ένας κακός, θυμωμένος ή εκδικητικός γονιός… αλλά αυτό που κάνατε… ελπίζω να μη συγχωρήσετε ποτέ τους εαυτούς σας και να μην ξεχάσετε ποτέ την Cassidy Trevan. Έχετε όλοι αίμα στα χέρια σας».

H Cassidy ήταν μόλις 13 ετών όταν βιάστηκε από 2 εφήβους το 2014. Αυτοκτόνησε δύο χρόνια αργότερα. Το αγόρι της Cassidy Luke είπε ότι είναι ευτυχισμένος που επιτέλους ο κόσμος δίνει σημασία στον εκφοβισμό της Cassidy και άλλων ανθρώπων.

Πηγή: newsbomb.gr

Όλη η επικαιρότητα