Ελλάδα

Συγκλονίζει η μαρτυρία 65χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 65χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή και κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικης, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης μέσω του Facebook, επικοινώνησε με μια 17χρονη και έχοντας ως δυο τους ως κοινό ενδιαφέρον τη μουσική, την έπεισε να μεταβεί από την Κέρκυρα στο Αγρίνιο, όπου, αφού την οδήγησε στο σπίτι του, ασέλγησε σε βάρος της.

Ο 65χρονος κατηγορούμενος, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Μαζί σου«, της Τατιάνας Στεφανίδου στο ΣΚΑΪ, δίνοντας τη δική του εκδοχή στην υπόθεση. «Δεν γνώριζα ότι είναι ανήλικη. Δεν την είχα ρωτήσει εγώ. Μου είχε πει ότι έχει κλείσει τα 18… Εκδήλωσε επιθυμία να έρθει να με γνωρίσει και μου είπε ότι με είχε σαν πρότυπο… Δεν της έστειλα χρήματα για το εισιτήριο. Μόνο 50 ευρώ της έστειλα για να φτιάξει το κινητό της που ήταν σπασμένο… Δεν ήμασταν μαζί τρεις μέρες, αλλά σχεδόν μιάμιση μέρα. Ακούσαμε μουσική, κάναμε μια μικρή βόλτα, ήπιαμε καφέ. Κοιμήθηκε μέχρι το μεσημέρι και χτυπούσε το κινητό της συνέχεια, γιατί την έψαχνε ο πατέρας της… Δεν έγινε ποτέ τίποτα μεταξύ μας, παρόλο που είχε κάποιες φαντασιώσεις στο έρωτα, όπως όλα τα κορίτσια… Έδειχνε μια προσωπικότητα σαν να ήταν 30 χρονών. Ήταν αρκετά σεμνή και πολύ καλή… Δεν προχωρήσαμε ποτέ. Αυτά τα φαντασιώνεται εκείνη κάθε φορά, όπως μου είχε πει. Ήταν κομματάκι δύσκολο να τη δω ερωτικά…», είπε μεταξύ άλλων.

Η 17χρονη, από την άλλη πλευρά, στην κατάθεσή της ισχυρίστηκε ότι από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους αντάλλαξαν τηλέφωνα με τον κατηγορούμενο και μιλούσαν καθημερινά. Ο ίδιος την κάλεσε να πάει στο χωριό του και επειδή η ίδια δεν είχε λεφτά, της έστειλε 50 ευρώ για να βγάλει εισιτήριο με το λεωφορείο. «Πήγαμε στο σπίτι του στο χωριό. Καθίσαμε, φάγαμε πίτσα, ήπιαμε κρασί, καπνίσαμε τσιγάρα και συζητήσαμε. Ο κατηγορούμενος με κρατούσε αγκαλιά. Σε μια στιγμή του ζήτησα να προβεί σε μια ερωτική κίνηση. Κάναμε κάποιες ερωτικές πράξεις και κοιμηθήκαμε. Το πρωί που ξυπνήσαμε έγιναν πάλι ορισμένες ερωτικές πράξεις. Το απόγευμα πήγαμε βόλτα με τα πόδια στο χωριό. Όταν επιστρέψαμε καθίσαμε λίγο στην κουζίνα και μετά ξαπλώσαμε πάλι στο κρεβάτι. Συνεχίσαμε τις ερωτικές πράξεις, οι οποίες επαναλήφθηκαν και τις επόμενες μέρες. Δεν με ανάγκασε να κάνω κάτι χωρίς τη θέλησή μου. Όλες οι ερωτικές πράξεις γίνονταν επειδή εγώ τι ήθελα… Μου έλεγε ότι με αγαπάει και ότι μόλις κλείσω τα 18 θα ήθελε να μείνω μόνιμα κοντά του. Στην αρχή του είχα πει ότι είμαι 18 χρονών, αλλά κάποια στιγμή του αποκάλυψα την πραγματική μου ηλικία…», ανέφερε.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: tlife 

Όλη η επικαιρότητα