Lifestyle

Συγκλονίζει η Μυριέλλα Κουρεντή με την αποκαλύψη της: «Πασίγνωστος σκηνοθέτης ζήτησε να…»

Ακούστε το άρθρο

Η Μυριέλλα Κουρεντή διανύει μία ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο αφού, εντάχθηκε επίσημα πια στο πρωταγωνιστικό καστ της καθημερινής κωμικής σειράς του ALPHA «Έλα στη θέση μου».

Η ηθοποιός ανά διαστήματα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, σκέψεις που την απασχολούν. Η ίδια, αυτή τη φορά, δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες της: στη μία έχει γίνει Photoshop και στην άλλη όχι.

«?Λ?Θ??? ?? Ψ????~ Στα αριστερά μας βλέπουμε την αληθινή Μυριέλλα Κουρεντή! Την μη φωτοσοπαρισμένη.

~Μία γυναίκα που εκείνη την μέρα, πήγε σχεδόν άυπνη, με μαύρους κύκλους κάτω απ’τα μάτια και σπυράκια κάτω απ’ το μάγουλο στη φωτογράφιση του μεσιέ @thodoris_chaniotis χωρίς να ντραπεί ή να νιώσει λιγότερη γι’ αυτό.

~Μία γυναίκα που δεν δίστασε να πει: «Ωραία τα σαρκώδη χείλη που εξαπλώνεται η μόδα τους, αλλά δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα οπότε ας ξεχωρίσω με τα δικά μου, τα νορμάλ..»

~Μία γυναίκα που κάποτε, ένας πασίγνωστος (στην Ελλάδα) σκηνοθέτης της ζήτησε να αφαιρέσει την στραβή ελίτσα που έχει στο μέτωπο (αυτή που μου τη σβήνουν συνεχώς σε φωτογραφίσεις γνωστών περιοδικών και δεν έχει καταλάβει ακόμα το γιατί) και ενώ είχε κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ?? απέρριψε την πρόταση του και έτσι έμεινε χωρίς δουλειά για αρκετό καιρό.

(Δούλεψε στο θέατρο τελικά γιατί ναι! Οι ηθοποιοί που παίζουμε στη ?? το κάνουμε κι αυτό και μερικοί καλύτερα απ’ ότι στη ??.)

~Μία γυναίκα που δεν έχει ούτε μέση δαχτυλίδι, ούτε Καρντάσιαν οπίσθια, ούτε μπαλκονάτο στήθος, ούτε το μαλλί της μικρής γοργόνας Άριελ. Και τίποτα απ’όλα αυτά δεν το θεωρεί σπουδαίο επίτευγμα. ☻Η αριστερή φώτο είμαι ΕΓΩ.

☹Η δεξιά που θαυμάσατε κάποιοι τόσο πολύ σε προηγούμενο μου ποστ (χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να διαβάσετε την περιγραφή ή να σας υποψιάσουν τα ψηφιακά μπαλόνια) είναι μια ανύπαρκτη ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα, που μοιάζει με εκατομμύρια άλλες, που δεν είμαι εγώ και δεν θα γίνω ποτέ. ♡ Το ερώτημα λοιπόν που σου θέτω είναι:

Εσύ? Ποια θα επιλέξεις να είσαι? Ποιά σε συμφέρει καλύτερα να είσαι? Αυτή που είσαι? Ή ένα αντίγραφο ενός αντίγραφου ενός αντίγραφου που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από το σύνολο? Και μήπως αν θέλεις να ομορφύνεις τον εαυτό σου να το κάνεις από μέσα (μυαλό- καρδιά – ψυχή) για να βγει και προς τα έξω η αλλαγή?? Σκέψου καλά πριν απαντήσεις…

Υ.Γ. Για να μην σχολιαστεί αρνητικά το πραγματικό ταλέντο του φωτογράφου @thodoris_chaniotis : το κακό πολύ κακό πάρα πολύ κακό photoshop έγινε επίτηδες κι όχι από έλλειψη ικανότητας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?Λ?Θ??? ?? Ψ???? ~Στα αριστερά μας βλέπουμε την αληθινή Μυριέλλα Κουρεντή! Την μη φωτοσοπαρισμένη. ~Μία γυναίκα που εκείνη την μέρα, πήγε σχεδόν άυπνη, με μαύρους κύκλους κάτω απ’τα μάτια και σπυράκια κάτω απ’το μάγουλο στη φωτογράφιση του μεσιέ @thodoris_chaniotis χωρίς να ντραπεί ή να νιώσει λιγότερη γι’αυτό. ~Μία γυναίκα που δεν δίστασε να πει: «Ωραία τα σαρκώδη χείλη που εξαπλώνεται η μόδα τους, αλλά δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα οπότε ας ξεχωρίσω με τα δικά μου, τα νορμάλ..» ~Μία γυναίκα που κάποτε, ένας πασίγνωστος (στην Ελλάδα) σκηνοθέτης της ζήτησε να αφαιρέσει την στραβή ελίτσα που έχει στο μέτωπο (αυτή που της τη σβήνουν συνεχώς σε φωτογραφίσεις γνωστών περιοδικών και δεν έχει καταλάβει ακόμα το γιατί) και ενώ είχε κλείσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ?? απέρριψε την πρόταση του και έτσι έμεινε χωρίς δουλειά για αρκετό καιρό. (Δούλεψε στο θέατρο τελικά γιατί ναι! Οι ηθοποιοί που παίζουμε στη ?? το κάνουμε κι αυτό και μερικοί καλύτερα απ’ότι στη ??.) ~Μία γυναίκα που δεν έχει ούτε μέση δαχτυλίδι, ούτε Καρντάσιαν οπίσθια, ούτε μπαλκονάτο στήθος, ούτε το μαλλί της μικρής γοργόνας Άριελ. Και τίποτα απ’όλα αυτά δεν το θεωρεί σπουδαίο επίτευγμα. ☻Η αριστερή φώτο είμαι ΕΓΩ. ☹Η δεξιά που θαυμάσατε κάποιοι τόσο πολύ σε προηγούμενο μου ποστ (χωρίς να μπείτε καν στον κόπο να διαβάσετε την περιγραφή ή να σας υποψιάσουν τα ψηφιακά μπαλόνια) είναι μια ανύπαρκτη ΨΕΥΤΙΚΗ εικόνα, που μοιάζει με εκατομμύρια άλλες, που δεν είμαι εγώ και δεν θα γίνω ποτέ. ♡Το ερώτημα λοιπόν που σου θέτω είναι: Εσύ? Ποιά θα επιλέξεις να είσαι? Ποιά σε συμφέρει καλύτερα να είσαι? Αυτή που είσαι? Ή ένα αντίγραφο ενός αντίγραφου ενός αντίγραφου που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από το σύνολο? Και μήπως αν θέλεις να ομορφύνεις τον εαυτό σου να το κάνεις από μέσα (μυαλό-καρδιά-ψυχή) για να βγει και προς τα έξω η αλλαγή?? Σκέψου καλά πριν απαντήσεις… ________________________________ Υ.Γ. Για να μην σχολιαστεί αρνητικά το πραγματικό ταλέντο του φωτογράφου @thodoris_chaniotis : το κακό πολύ κακό πάρα πολύ κακό photoshop έγινε επίτηδες κι όχι από έλλειψη ικανότητας του. Μπες στο προφίλ του να ανακαλύψεις πόσο καλός είναι. ________________________________ #foodforthought #beyou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μυριέλλα Κουρεντή (@myriella_kourenti_official) στις

Μπες στο προφίλ του να ανακαλύψεις πόσο καλός είναι. #foodforthought #beyou», έγραψε χαρακτηριστικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

Όλη η επικαιρότητα