Lifestyle

Συγκλονίζει η Βικτώρια Καρύδα με τα λόγια της, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Ακούστε το άρθρο

Ήταν 31η Οκτωβρίου 2018, όταν ο Γιάννης Μακρής έπεσε νεκρός, μετά από εν ψυχρώ εκτέλεση έξω από το σπίτι του, στο Πανόραμα Βούλας, βυθίζοντας σε ανείπωτο πόνο τη σύζυγό του Βικτώρια Καρύδα και τα παιδιά του. Η ξανθιά καλλονή, η οποία έκανε πασαρέλα για τις ανάγκες επίδειξης γνωστού σχεδιαστή την ώρα που συνέβη το μοιραίο, δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει την τραγωδία που βρήκε την οικογένεια της.

Έναν χρόνο μετά, η όμορφη Βικτώρια προσπαθεί ξανά να σταθεί στα πόδια της και να είναι δυνατή για χάρη των παιδιών της. Ωστόσο δεν θα ξεχάσει ποτέ τον άντρα της και όλες τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί. Με αφορμή τον έναν χρόνο από τη δολοφονία του, η χήρα του Γιάννη Μακρή δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει με τον άντρα της ζωής της.

«Απρόβλεπτη ζωή! Το σύντροφό σου, τα παιδιά σου, την οικογένεια σου να την αγαπάς και να την προσέχεις… Γιατί Ποτέ δεν ξέρεις ποιος και πότε μπορεί να φύγει από τη ζωή. Ζήσε να αγαπάς εδώ και τώρα!» έγραψε ενώ σε άλλη ανάρτηση σημείωσε «31 Οκτωβρίου. Ένας χρόνος ίδιος πόνος»…

via

Όλη η επικαιρότητα