Ηλεία Πολιτική

Συγκροτήθηκε σε σώμα η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής – Ομόφωνα Γραμματέας ο Διονύσης Γιατράς

Ακούστε το άρθρο

Ο φαρμακοποιός Διονύσης Γιατράς από τη Γαστούνη εξελέγη ομόφωνα την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα νέος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής στην Ηλεία.

Αυτό προέκυψε από την πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος που έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Π.Ε. Ηλείας με σκοπό την συγκρότηση της σε σώμα.

Αναπληρωτής του, εξελέγη ο Βασίλης Μανδαράκης ενώ κατανεμήθηκαν οι τομείς και στα υπόλοιπα μέλη του νέου δεκατριμελούς νομαρχιακού οργάνου.

Μετά από συζήτηση η κατανομή στις θεματικές Υπευθυνότητες διαμορφώθηκε ως εξής:

Επικοινωνίας/Ηλ. Κόμματος: Ανδρέας Σταματόπουλος – Μισέλ Αμπού Χάντμπα

Οικονομικού: Κώστας Φάμελος

Οργανωτικού: Βασίλης Μανδαράκης

Αυτοδιοίκησης: Σπύρος Λαμπρινός

Εργαζομένων: Δήμητρα Ζαφειροπούλου – Αντώνης Πετράκος

Αγροτικού: Χρήστος Νικολόπουλος – Κώστας Φάμελος

ΕΒΕ-Μικρομεσαίες επιχειρήσεις: Αλεξάνδρος Σταγκουράκης

Τουρισμού: Σταύρος Δανελιάν – Αλέξανδρος Σταγκουράκης

Υγείας: Σπύρος Λαμπρινός – Διονύσης Γιατράς

Κοινωνικών Κινημάτων και Ισότητας: Δήμητρα Ζαφειροπούλου – Αντώνης Πετράκος

Παιδείας: Γρηγόρης Δρακόπουλος

Πολιτισμού και Αθλητισμού: Μισέλ Αμπού Χάντμπα

Περιβάλλοντος: Χρήστος Νικολόπουλος

 «Αγωνιζόμαστε για μια δημοκρατική λύση»

Ο πρώτος Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Διονύσης Γιατράς έκανες χθες τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Μεσημέρι Μαζί» της ΟΡΤ με τον Γιάννη Αργυρόπουλου, όπου τόνισε τα εξής:

«Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι πως όλες οι Κασσάνδρες διαψευστήκαν καθώς όχι μόνο για μένα σαν Γραμματέα αλλά για όλες τις Υπευθυνότητες η κατανομή αρμοδιοτήτων ήταν μια ομόφωνη απόφαση. Αυτό είναι ένα πολιτικό μήνυμα ενάντια στις Κασσάνδρες που προβλέπουν αποσχιστικές τάσεις αλλά εμείς σαν μια γροθιά προχωράμε ενωμένοι ανεξάρτητα από πού προέρχεται ο καθένας και τον τόπο κομματικής καταγωγής του. Ο λαός πλέον ανεξαρτήτου ηλικίας συμμετέχει σε αυτό το εγχείρημα που πιστεύω είναι μοναδικό και πρωτόγνωρο για την ελληνική κοινωνία. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον γιατί τα μηνύματα σε επίπεδο Ν. Ηλείας είναι πάρα πολύ ενθαρρυντικά, εμείς θα παλέψουμε στις εκλογές όποτε και να γίνουν αυτές και να κάνουμε μια δυναμική και πρωταγωνιστική εμφάνιση για το Κίνημα Αλλαγής στην Ηλεία. Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι ότι αγωνιζόμαστε για μια δημοκρατική, προοδευτική λύση στην Ελλάδα.

Όλη η επικαιρότητα