Αχαϊα

Σύγκρουση οχημάτων στο δρόμο Πούντας Καλαβρύτων – Συνεχίζεται η ισχυρή χιονοθύελλα

Ακούστε το άρθρο

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε πριν από λίγο στον επαρχιακό δρόμο Πούντας – Καλαβρύτων λόγω της ισχυρής χιονοθύελλας που έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στα ορεινά των Καλαβρύτων.

Πολλά είναι τα οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί στην άρκη του δρόμου με αλάρμ και περιμένουν τα εκχιονιστικά μηχανήνατα να ανοίξουν τον δρόμο.

Αυτό το όχημα έχει πέσει σε χαντάκι λόγω του παγετού. Και οι ιδιοκτήτες του (κάτω φωτογραφία) αναζητούν ιμάντα για να μπορούν να το επαναφέρουν στο δρόμο.

Νεότερη ενημέρωση

Αυτό που βλέπετε είναι ο επαρχιακός δρόμος Πούντας – Καλαβρύτων! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, έχει εγκλωβιστεί ένα λεωφορείο. Σε αναμονή βρίσκονται οι επιβάτες, αλλά και οι κάτοικοι στους ορεινούς οικισμούς στο ύψος του Διακοπτού. Επίσης υπάρχουν και εγκλωβισμένοι οδηγοί. Ακόμα δεν έχουν φτάσει εκεί τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Επίσης σοβαρά προβλήματα υπάρχουν και στο δίκτυο ύδρευσης. Έχουν παγώσει τα πάντα και μερικά σπίτια δεν έχουν νερό.

————-

Αποκλεισμένοι παραμένουν κάτοικοι στα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων. Συγκεκριμέα λόγω της ισχυρής χιονοθύελλας έχει αποκλειστεί ο οικισμός Καλυβίτη στο Διακοπτό και άλλοι οικισμοί στο 14ο χλμ Πούντας – Καλαβρύτων.

Ο δρόμος έχει αποκλειστεί από τα χιόνια και όλοι αναμένουν το εκχιονιστικό μηχάνημα του δήμου Καλαβρύτων, όπως ενημερωθήκαμε από τον δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά.

Πηγή: tempo24

Όλη η επικαιρότητα