Ελλάδα

Συλλαλητήριο Αθήνα: Αποθεώθηκε ο βουρκωμένος Αντώνης Σαμαράς (VIDEO)

Ακούστε το άρθρο

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν έλειπε από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που γίνεται στην Αθήνα.

Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε από νωρίς στο Σύνταγμα, αλλά αρχικά προτίμησε να περιμένει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Λίγο μετά τιε 14:00 (σ.σ. όταν ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσουν οι ομιλίες) βγήκε στα σκαλιά του ξενοδοχείου και αποθεώθηκε από το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο στην οδό Γεωργίου Α’.

Ο πρώην πρωθυπουργός, βουρκωμένος και συγκινημένος, αποθεώθηκε από τον κόσμο που φώναζε «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς».

Αντώνης Σαμαράς: «Το μήνυμα θα φτάσει έξω»

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε και μια σύντομη δήλωση στους δημοσιογράφους. Έκανε λόγο για μήνυμα ενότητας και αποφαστικότητας, που θα φτάσει ως το εξωτερικό.

«Αυτή η συγκλονιστική εικόνα ενότητας και αποφασιστικότητας του ελληνικού λαού, θα φτάσει έξω. Και ελπίζω, είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβουν όλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το video

Δεν ήταν ο μόνος πολιτικός

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν ήταν ο μοναδικός πολιτικός που βρέθηκε στο συλλαλητήριο. Από νωρίς στο Σύνταγμα ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης συλλαλητήριοΆδωνις Γεωργιάδης συλλαλητήριο

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για το συλλαλητήριο και το «βροντερό» παρών του κόσμου. Συγκεκριμένα ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Σήμερα, όπως βλέπετε εδώ στο Σύνταγμα, πάλλεται η καρδιά της Ελλάδος. Ο ελληνικός λαός κατεβαίνει κατά χιλιάδες. Ακόμα είμαστε δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του συλλαλητηρίου και το Σύνταγμα γεμίζει με φρενήρεις ρυθμούς. Παρά τις προσπάθειες με το κλειστό μετρό και όλα τα υπόλοιπα, ο κόσμος κατεβαίνει και μιλάει για την Μακεδονία. Μιλάει για την Ελλάδα».

Δείτε τι είπε

Πηγή: newsit.gr 

Όλη η επικαιρότητα