Ηλεία

Συλλήψεις για διεξαγωγή παράνομου «τζόγου» στο Τραγανό και για κλοπές στη Μυρτιά και το Κατάκολο

syllhpseis.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθησαν αργά το βράδυ της Κυριακής, στο Τραγανό Ηλείας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 41 και 27 ετών σε βάρος των όποιων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων σε κατάστημα.
Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζει και ο 59χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος ο οποίος αναζητείται από τις Αρχές.
Ειδικότερα σε έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί σε καφενείο του 59χρονου στο Τραγανό, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο, εντοπίστηκε ο 27χρονος υιός του, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί δυο ηλεκτρονικούς υπολογιστές με εγκατεστημένο λογισμικό για το παράνομο τυχερό παίγνιο « φρουτάκια » στο οποίο συμμετείχε ως παίκτης ο 41χρονος.
Κατασχεθήκαν οι δυο ηλεκτρονικοί υπολογιστές οι οποίοι λειτουργούσαν με κερματοδέκτη και το χρηματικό πόσο των 140 ευρώ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη συνεχίζονται.

Επίσης, το πρωί της Κυριακής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, τρεις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 48, 26 και 22 ετών κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπών κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα την 21-7-2013, τα ξημερώματα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν οικία 38χρονου ημεδαπού στο Κατάκολο και αφαίρεσαν το χρηματικό πόσο των 700 ευρώ.

Για την εξιχνίαση της κλοπής και την ανεύρεση των δραστών διενεργήθηκαν συντονισμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς με αποτέλεσμα τον εντοπισμό των τριών δραστών και τη σύλληψη τους.

Από την αστυνομική ερευνά που ακολούθησε προέκυψε ότι οι δράστες πριν δεκαπέντε μέρες περίπου είχαν διαρρήξει μια ακόμα οικία, 71χρονης Γερμανίδας στη Μυρτιά Ηλείας, αφαιρώντας έναν αποκωδικοποιητή και ποσότητα ελαιολάδου καθώς και αφαιρέσει διάφορους σιδηροσωλήνες ποτίσματος από αγροτεμάχια της περιοχής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας ενώ οι έρευνες για συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα συνεχίζονται.

Όλη η επικαιρότητα