Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο στην Τρίπολη

paranomos-tzogos.jpg
Ακούστε το άρθρο
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων της εορταστικής περιόδου για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου, συνελήφθησαν στην Κανδύλα Μαντινείας, από αστυνομικούς της ασφάλειας Τρίπολης, έξι άτομα 38, 42, 45, 48, 51 και 52 ετών, για την διενέργεια παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο καφενείο ιδιοκτησίας του 38χρονου, όπου διαπιστώθηκε να συμμετέχει και να έχει επιτρέψει και στους υπόλοιπους, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, τη διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού «TEXAS POKER HOLD’EM».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, δύο τράπουλες, 446 μάρκες διαφόρων χρωμάτων και το χρηματικό ποσό των 980 ευρώ, ως προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων παιχνιδιών.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Τέλος, από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, θα συνεχιστούν αμείωτα σε όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

 

Όλη η επικαιρότητα