Ελλάδα

Σύλληψη για τη φωτιά στα σύνορα Πικέρμι – Σπάτα!

Ακούστε το άρθρο

Μία ηλικιωμένη που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του irafina.gr, προσπάθησε να κάψει υπολείμματα καλλιεργειών,  έχει συλληφθεί, και αναμένεται να κατηγορηθεί, για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί, στην περιοχή Κάτω Βακαλόπουλο στον λόφο Φοίνικα, στα σύνορα μεταξύ Πικερμίου και Σπάτων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,  η σύλληψη έχει γίνει από το Αστυνομικό Τμήμα των Σπάτων, ενώ αυτή την ώρα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής που βρίσκονται στο σημείο, σβήνουν τις τελευταίες εστίες της φωτιάς.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει μέσα από το irafina.gr, καταλυτική ήταν η επέμβαση της Αστυνομίας και της Ομάδας ΔΙΑΣ που βρέθηκαν πρώτα στο σημείο και βοήθησαν τους κατοίκους ώστε να εκκενώσουν τα σπίτια τους, δίνοντας τους οδηγίες και χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, ενώ μεγάλη ήταν η μάχη που έδωσε και το Πυροσβεστικό όχημα της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας.

Στο σημείο επίσης βρέθηκαν άμεσα για την κατάσβεση 15 οχήματα με 40 πυροσβέστες, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 1 ελικόπτερο, και οχήματα από την Πολιτική Προστασία Ραφήνας όπως και από τον Δήμο Σπάτων Αρτέμιδος.

Όλη η επικαιρότητα