Σύλλογος Εργαζομένων στους δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας & Ζαχάρως: Συμμετοχή στην ημερίδα για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., στο πλαίσιο των παρεμβάσεων για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και ειδικότερα κατηγορίες εργαζομένων του κλάδου, διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Α΄ βαθμού».

Στην ημερίδα θα συμμετάσχει και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στους δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, Χρήστος Γαρύφαλλος που δήλωσε στην ΠΑΤΡΙΣ ότι «Σκοπός της ημερίδας είναι η συζήτηση για την αυστηρή εφαρμογή του θεσμικού πλαισίου για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού και να μπει ένα τέλος στον μακρύ κατάλογο των θανατηφόρων εργατικών ατυχημάτων καθώς και στην εγκληματική αδιαφορία κράτους και αιρετών. Έχουν προσκληθεί προκειμένου να καταθέσουν τις απόψεις τους εκπρόσωποι των Υπουργείων Εσωτερικών, Εργασίας, του Σ.ΕΠ.Ε., της Κ.Ε.Δ.Ε. καθώς και επιστημονικοί φορείς».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019, (ξενοδοχείο «NOVOTEL»).

Και κοπή πίτας…

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύλλογος Εργαζομένων στους δήμους Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας και Ζαχάρως, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου (9 μμ). Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο κέντρο «Κίρκη» στον Άγιο Γεώργιο Πύργου και αναμένεται να αποτελέσει ένα ξεχωριστό γεγονός με αθρόα προσέλευση μελών και των οικογενειών τους καθώς και εκπροσώπων φορέων και Πολιτικών της περιοχής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6977 770 273 (Χρήστος Γαρύφαλλος).