Ηλεία

Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Ηλείας: Και πάλι πρόεδρος ο Λεωνίδας Γεωργακόπουλος

Ακούστε το άρθρο

Η επανεκλογή του Λεωνίδα Γεωργακόπουλου, για 4η φορά, στη θέση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Ηλείας «Ο Άγιος Στυλιανός» αποτελεί ουσιαστικά την αναγνώριση της πολυετούς προσφοράς του στον Σύλλογο, από τη θέση αυτή. Μια προσφορά που είναι αποτέλεσμα επίμονης και συλλογικής δουλειάς – όπως ο ίδιος σημείωσε, στην εφημ. «Πατρίς» – φέρνοντας ως παράδειγμα την πρόσφατη δικαίωση των τρίτεκνων, για τη διεύρυνση των ορίων ηλικίας για προσλήψεις στο δημόσιο.

Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, διενεργήθηκαν την περασμένη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, στα γραφεία του Συλλόγου, στον Πύργο, με τη συμμετοχή ικανοποιητικού αριθμού μελών.

Της εκλογικής διαδικασίας προηγήθηκε Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός από τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, λαμβάνοντας ομόφωνη έγκριση από τη Γενική Συνέλευση.

Το νέο Δ.Σ

Το νέο Δ.Σ, που προέκυψε από τις εκλογές και τη συνεδρίαση συγκρότησης σε σώμα των εκλεγμένων – αμέσως μετά –  είναι το παρακάτω: Πρόεδρος – Λεωνίδας Γεωργακόπουλος, Α΄ Αντιπρόεδρος – Σοφία Μπούκη, Β΄ Αντιπρόεδρος – Κωνσταντίνα Πανέτα, Γραμματέας – Αθανασία Γυφτοπούλου, Ταμίας – Παναγιώτης Μαγκλάρας, Οργαν. Γραμματέας – Ρεβέκκα Κολλιοπούλου, Μέλος – Παναγιώτης Μπρίκος.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Σοφία Φωτοπούλου και Χαράλαμπος Σιούταλος.

Μιλώντας στην εφημ. «Πατρίς», ο κ.Γεωργακόπουλος, ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου για τη συμμετοχή τους στις εκλογές και τα μέλη του Δ.Σ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, και τόνισε, για μια ακόμα φορά, τη σημασία της ενεργούς συμμετοχής των μελών στις δράσεις και διεκδικήσεις του Συλλόγου, θυμίζοντας το θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας του Συλλόγου και της Ομοσπονδίας, για την διεύρυνση των ορίων ηλικίας των μελών τρίτεκνης οικογένειας για διορισμό και πρόσληψη στο Δημόσιο, το οποίο ολοκληρώθηκε με νομοθετική ρύθμιση που ανακοίνωση εντός τον Ιανουαρίου η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Κόβει πίτα

Εξάλλου, με απόφαση του νέου Δ.Σ, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, στις 11:30 το πρωί, στην καφετέρια «Ακροβάτης» (πρώην REX) στην κεντρική πλατεία του Πύργου, καλώντας όλα τα μέλη, αλλά και φίλους του Συλλόγου, να παραβρεθούν.

Όλη η επικαιρότητα