Αθλητισμός

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΠΟ για τον χαμό του βοηθού διαιτητή, Γιώργου Μίλτση

Ακούστε το άρθρο

Στο πένθος έχει βυθιστεί από την Κυριακή η τοπική κοινωνία της Πέλλας, καθώς δύο ποδηλάτες έχασαν τη ζωή τους, όταν τους παρέσυρε με το αυτοκίνητό της μία 62χρονη στην εθνική οδό Έδεσσας-Πτολεμαΐδας.

Ο ένας εξ αυτων που άφησε την τελευταία του πνοή ήταν ο μόλις 24 ετών Γιώργος Μίλτσης, βοηθός διαιτητή που βρισκόταν στον πίνακα της Γ’ Εθνικής.

Μία ημέρα μετά από αυτό το τραγικό συμβάν η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλλυπητήρια της για τον χαμό του Γιώργου Μίλτση αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ εκφράζουν τη βαθιά θλίψη και τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και τους οικείους του 24χρονου βοηθού διαιτητή της Ε.Π.Σ. Πέλλας Γεωργίου Μίλτση για τον αδόκητο χαμό του.

Η οικογένεια της Ελληνικής Διαιτησίας είναι φτωχότερη από την απώλεια ενός νεαρού μέλους της, που διακρινόταν για το πάθος και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

zougla.gr

Όλη η επικαιρότητα