Ηλεία Πολιτική

Συμμετοχή Αυγερινοπούλου στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών

Ακούστε το άρθρο

Στον εορτασμό του Αγίου Χαραλάμπους, Πολιούχου του Πύργου, ο οποίος εκτός από τον Πύργο εορτάστηκε και στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, παρευρέθηκε η Ηλεία Βουλευτής, Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου των εν Αθήναις Πυργίων.

Ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Πυργίων είναι ιδιαίτερα ενεργός με δεκάδες μέλη, οι οποίοι κάθε χρόνο εορτάζουν με κατάνυξη τον Άγιο Χαράλαμπο, προσευχόμενοι για την υγεία και την ευημερία των κατοίκων του Πύργου και των οικογενειών τους και ήτο πάγιο αίτημα του Συνδέσμου και η πολιτική εκπροσώπηση στον εορτασμό στην Αθήνα, στο οποίο ανταποκρίθηκε η Ηλεία Βουλευτής.

Στη συνέχεια και μετά το πέρας της τελετής εορτασμού, οι Πυργιοι συναντήθηκαν στο καφέ Μετροπόλ πλησίον της Ιεράς Μητροπόλεως, όπου και συζητήθηκαν καίρια θέματα που απασχολούν την πόλη του Πύργου, όπως η κατασκευή ναού του Αγίου Χαραλάμπους στον Πύργο. Αντικείμενο συζήτησης ήταν, δε, και ο σχεδιασμός του εορτασμού της πόλης για τη συμβολή της στην επανάσταση του 1821 και δρομολογήθηκαν εκδηλώσεις όχι μόνο στην Ηλεία, αλλά και την Αθήνα για την καλύτερη προβολή του Νομού σε πανελλαδικό επίπεδο.

Όλη η επικαιρότητα