Συμμετοχή της Πρεσβείας της Ιαπωνίας στην Έκθεση Πολιτισμού – Τουρισμού – Γαστρονομίας – Οίνου

16ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ «Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία»

και παράλληλη

ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ-ΟΙΝΟΥ 19 – 20 – 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

 

Η Α.Ε. ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Yasu(Yasuhiro) SHIMIZU προσωπικά επισκέφθηκε τον Γενικό Διευθυντή της MACT MEDIA GROUP κ. Γιώργο Καραχρήστο στα γραφεία της MACT MEDIA GROUP, όπου εξέφρασε το ενδιαφέρον της χώρας του να συμμετάσχει στο 16ο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αδελφοτήτων Γαστρονομίας & Οινολογίας με τίτλο, «Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ – Ελλάδα: Τουρισμός – Οίνος – Γαστρονομία», και της παράλληλης Έκθεσης Τουρισμού – Πολιτισμού – Γαστρονομίας και Οίνου.

Το συνέδριο και η έκθεση διοργανώνονται από την MACT MEDIA GROUP και την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις», που συμμετείχε στο 15ο Συνέδριο που είχε γίνει στην Cordoba της Ισπανίας, και είναι αυτοί που διεκδίκησαν και το έφεραν φέτος στην Ελλάδα.

Ο Εξοχώτατος κ. Yasu(Yasuhiro) SHIMIZU, Πρέσβης της Ιαπωνίας, εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάδειξη τη γαστρονομίας, και δήλωσε την διάθεση της Πρεσβείας να συμμετέχει στην Έκθεση και να προβάλει την ιαπωνική γαστρονομία στους συνέδρους και επισκέπτες.

Ο Γενικός Διευθυντής της MACT MEDIA GROUP κ. Γιώργος Καραχρήστος, ανταποκρίθηκε δηλώνοντας ότι είναι ιδιαίτερη τιμή για την Έκθεση η συμμετοχή της Ιαπωνίας και διαβεβαίωσε τον κ. Πρέσβη αφενός για την ανάδειξη της συμμετοχής της χώρας του και για την αναφορά της στις ενέργειες δημοσιοποίησης του Συνεδρίου και της Έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν στο Ζάππειο, στις 19-20-21 Οκτωβρίου 2018.