Ηλεία

Συνάντηση Αντωνακόπουλου με Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Ταξίαρχο κ. Απόστολο Μαρτζάκλη

Ακούστε το άρθρο

Την άριστη συνεργασία του Δήμου Πύργου, με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για μια πόλη πρότυπο ασφάλειας και εύρυθμης λειτουργίας,  καθόρισαν με την συνάντηση τους, ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος και ο Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης,  Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

  Κατά την συνάντηση τέθηκαν από το Δήμαρχο τα βασικά προβλήματα της πόλης και των δημοτικών διαμερισμάτων ζητώντας την συμβολή των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

  Ο δήμαρχος ενημέρωσε τον Αστυνομικό Διευθυντή για όλα τα ζητήματα της πόλης, όπως παραβατικότητα, παράνομες σταθμεύσεις, κυκλοφορικό χάος, κίνηση στους πεζόδρομους, θέσεις & ράμπες ΑΜΕΑ κ.α.

 Τόνισε ότι Αστυνομία και Δήμος πρέπει να βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία προκειμένου να εκπονήσουν ένα τοπικό στρατηγικό σχέδιο.

  Στόχος του σχεδίου θα αποτελέσει ο εντοπισμός, η πρόληψη και η αποτροπή των υφιστάμενων προβλημάτων που εντοπίζονται σε θέματα ασφάλειας και τάξης τοπικού χαρακτήρα.  Η συνεργασία με την δημοτική αστυνομία  θεωρείται δεδομένη και η από κοινού αποτρεπτική παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, θα φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.       “Η ασφάλεια του δημότη καθώς και η ποιοτική βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, είναι το πρώτο μας μέλημα” τόνισε ο Δήμαρχος.

  Άλλωστε πρόσφατα ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του Δημάρχου Πύργου, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απέστειλε σχετική επιστολή στο δήμο, στην οποία δίνονται κατευθύνσεις στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας, προκειμένου να υπάρξει άμεση και ουσιαστική συνεργασία.

 Ο Αστυνομικός Διευθυντής αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του δημάρχου τόνισε ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία της Α.Δ. ΗΛΕΙΑΣ και Δήμου, προκειμένου σύντομα να υλοποιηθεί ένα σχέδιο ώστε να ενισχυθούν τα μέτρα ασφάλεια στο δήμο και στα δημοτικά διαμερίσματα.

Όλη η επικαιρότητα