Ηλεία

Συνάντηση Γιώργου Κοντογιάννη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας, ταξίαρχο κ. Απόστολο Μαρτζάκλη, είχε ο πρώην υφυπουργός και υποψήφιος Βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν θέματα ασφάλειας του νομού, καθώς και τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας τόσο σε έλλειψη προσωπικού όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή.

Ο κ. Μαρτζάκλης ενημέρωσε τον κ. Κοντογιάννη ότι μετά τον έλεγχο που πραγματοποίησε η Επιτροπή Κτιριακών Ελέγχων και Μελετών του Υπουργείου είχαν κριθεί ακατάλληλα κάποια από τα κτίρια που στεγάζουν αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού, από την άποψη ότι στερούνται πρόσβασης μεγάλης μερίδας πολιτών και ευπαθών ομάδων, ενώ δεν είναι συμβατά και με την επιχειρησιακή δραστηριότητα του αστυνομικού προσωπικού και ότι σύντομα θα μεταστεγαστούν.

Ο κ. Κοντογιάννης εξήρε την προσπάθεια που κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ηλεία, υπό την ηγεσία του κ. Μαρτζάκλη, καθώς τα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά. Διαβεβαίωσε  τον Αστυνομικό Διευθυντή ότι η ηγεσία της Ν.Δ. αναγνωρίζει τις προσπάθειες που γίνονται για διασφάλιση της Δημόσιας Τάξης και της ευνομίας στην περιοχή και δήλωσε ότι θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την παροχή όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ασφάλειας στους συμπολίτες μας.

Όλη η επικαιρότητα