Ηλεία

Συνάντηση Λιατσή – Αθανάσουλα για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Ακούστε το άρθρο

Χθες στο γραφείο του δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή, στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ιδίου και του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, ιδρυτή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου, Χρήστου Αθανάσουλα. Η συνάντηση έγινε για να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες για την απονομή των πιστοποιητικών κοινωνικής προσφοράς στους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, η οποία διεξάγεται σε ετήσια βάση.

Ο δήμαρχος Πύργου τόνισε πως: «Θέλω να συγχαρώ τον Χρήστο Αθανάσουλα, για ακόμα μια φορά, διότι είναι η 4η χρονιά που επιβεβαιώνεται μια δουλειά εθελοντών σε ένα δύσκολο τομέα που έχει σχέση με την εκπαίδευση, που αναφέρεται σε οικογένειες που έχουν μεγάλες δυσκολίες και που ο δήμος με διακριτικότητα στέκεται  δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και ένα βήμα πίσω, με σεβασμό σε όλους εκείνους που εθελοντικά κάθε χρόνο στηρίζουν το εγχείρημα. Εδώ ξυπνάει μέσα μου το κομμάτι του εκπαιδευτικού που επί δέκα χρόνια το κουβάλαγα μαζί μου και  που αποτελούσε την πιο ευχάριστη και πιο δημιουργική περίοδο της ζωής μου. Να τον συγχαρώ και να του ευχηθώ και τη νέα χρονιά να κάνουμε το ίδιο».

«Τις επόμενες μέρες θα δοθεί η δυνατότητα να κάνουμε μαζί τη γιορτούλα που κάνουμε πάντα, σε χαμηλούς τόνους, για να γνωρίσεις αυτούς που φέτος συμμετείχαν στην προσπάθεια και βοήθησαν, να τους εκφράσεις την ευχαριστία της πόλης. Ήδη προσπαθούμε να ετοιμαστούμε για την προετοιμασία των μαθητών της Γ` Λυκείου για το καλοκαίρι»… απάντησε στη δήλωση του δημάρχου ο Χρήστος Αθανάσουλας.

Όλη η επικαιρότητα