Συνάντηση με Αντωνοπούλου για τα ανοιχτά μέτωπα του δήμου της Δυτικής Αχαΐας

Συνάντηση για τα ανοιχτά μέτωπα του δήμου της Δυτικής Αχαΐας είχε το μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ Έλενα Κονιδάρη, με τον δήμαρχο της περιοχής, Χρήστο Νικολάου.

Η κ. Κονιδάρη, με καταγωγή από την περιοχή, έχει γνώση των χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος δήμος και σε κάθε ευκαιρία τα θέτει διεκδικώντας την επίλυσή τους.

Αυτός ήταν και ο λόγος της συνάντησής της με τον κ. Νικολάου ο οποίος άλλωστε εργάζεται στοχευμένα και συντονισμένα προς αυτή την κατεύθυνση. Αποτελεί κοινή τους αγωνία η διαχείριση ζητημάτων όπως, η λειψυδρία και η επέκταση της διώρυγας του Πηνειού, η κατασκευή της Ολυμπίας Οδού και η σύνδεσή της με την Κάτω Αχαΐα. Η  ενίσχυση των καλλιεργητών της περιοχής οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, έχουν πληγεί σε μέγιστο βαθμό, ο εκσυγχρονισμός του Κέντρου Υγείας, ο περιφερειακός δρόμος Κάτω Αχαΐας – Αράξου. Η μετατροπή του κρατικού αερολιμένα του Αράξου σε αεροδρόμιο διακίνησης αγροτικών προϊόντων καθώς και η αντιπλημμυρική θωράκιση των πυρόπληκτων περιοχών.

«Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής είναι διαρκής κι αυτό το βλέπουν καθημερινά οι συμπολίτες μας. Από κει και πέρα οφείλει η πολιτεία και η περιφέρεια να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Η Δυτική Αχαΐα είναι προικισμένος τόπος αλλά απαιτεί ενίσχυση για να αξιοποιηθεί όλος αυτός ο πλούτος της» σχολίασε η κ. Κονιδάρη.