Εκλογές

Συνάντηση του Τάκη Αντωνακόπουλου με τους πολίτες της Μαγούλας και Λανθίου

antonak.jpg
Ακούστε το άρθρο

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάκης Αντωνακόπουλος δίνοντας συνέχεια στο πρόγραμμα των επισκέψεών του στα τοπικά διαμερίσματα επισκέφθηκε τη Μαγούλα και το Λάνθι.

Αρκετός κόσμος υποδέχθηκε ένθερμα τον Τάκη Αντωνακόπουλο και τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του και αφού άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους καθώς και τα παράπονά τους ο Τάκης Αντωνακόπουλος τους τόνισε ότι ο βασικός σχεδιασμός της περιφερειακής ανάπτυξης του Δήμου θα έχει ως βασικό πυλώνα την αγροτική οδοποιία.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Τάκης Αντωνακόπουλος είναι αδιανόητο οι κάτοικοι της περιοχής να μην μπορούν να πάνε στις περιουσίες τους, καθώς δεν μπορεί να διαβεί το αγροτικό δίκτυο κανένα αγροτικό μηχάνημα.

Τόνισε ότι η αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας θα γίνεται με τα μηχανήματα του Δήμου. Για άλλη μια φορά ο Τάκης Αντωνακόπουλος ανέλυσε το πρόγραμμά του που αφορά την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας δίνοντας βαρύτητα σε περιοχές όπου η ανάπτυξη-προώθηση του αγροτικού προϊόντος είναι ο μοναδικός μοχλός ανάπτυξης των περιοχών αυτών.

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ .

 

Ο θεσμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς τιμά τους αγωνιστές που διαχρονικά πάλεψαν για την κοινωνική δικαιοσύνη, τα δικαιώματα των εργαζομένων και τον εκδημοκρατισμό των εργασιακών σχέσεων.

Δυστυχώς σήμερα περισσότερο από ποτέ όλα αυτά τα κεκτημένα απειλούνται σε μέγιστο βαθμό από την λαίλαπα των σαρωτικών αλλαγών που επιβάλει η νέα οικονομική πραγματικότητα, που στηρίζεται ιδεολογικά στον οικονομικό νεοφιλελευθερισμό.

Το εργατικό κίνημα συσπειρώνεται για να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές που διαμορφώνουν νέα κοινωνικά, εργασιακά και οικονομικά δεδομένα, να διασφαλίσει τα εργασιακά δικαιώματα που θίγονται να επιφέρει λύση στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας που πλήττει εκατομμύρια Έλληνες και να εξασφαλίσει καλύτερες μέρες για τους εργαζομένους.

Η αλληλεγγύη του Ελληνικού λαού, η ενότητα, η συσπείρωση των εργαζομένων και η συνεχής πολιτική δράση είναι η μοναδική ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στις εργασιακές σχέσεις.

Όλη η επικαιρότητα