Events

Συναυλία αγάπης για τον Άγγελο Λαδά

ladas-1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Το συγκρότημα “Passepartoot AcoustiCand FullBand” βρέθηκε στο Βαρθολομιό Ηλείας σε συνεργασία με τους διαχειριστές της σελίδας ‘For an Angel’,  που δημιουργήθηκε από συγχωριανούς και φίλους του Άγγελου Λαδά για να συμβάλουν στον αγώνα που δίνει σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα

Ο Άγγελος Λαδάς δίνει ένα τεράστιο αγώνα μαζί με την οικογένειά του για να επανέλθει ύστερα από το περιστατικό που όλοι θυμούνται, όταν  από απερισκεψία κάποιων ανθρώπων τον χτύπησε το ρεύμα την ώρα που έπλενε τα χαλιά στην αυλή του σπιτιού του όπου διέμενε μαζί με την κοπέλα του όταν σπούδαζε στην Αθήνα.

Φίλοι, συγγενείς, συγχωριανοί συμπαραστέκονται σε αυτόν τον αγωνα. Απόδειξη της ανθρωπιάς τους άλλη μια φορά η συναυλία στις 9 Αυγούστου που πραγματοποιήθηκε με αγάπη στο Γυμνάσιο Βαρθολομιού και η συμμετοχή του κόσμου ήταν έμπρακτη με την παρουσία τους.

Τον κόσμο καλωσόρισε η διαχειρίστρια της σελίδας Γιολάντα Γκέμου ενώ παρευρεθήκαν ο κ. Βασιλόπουλος Δημήτριος πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου Πηνειού, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαφρέδας και από την πόλη της Λάρισας η κυρία Άννα Κορτέση που κάνει εκεί τον δικό της αγώνα μέσω τοπικών εθελοντικών ομάδων να βοηθήσει τον Άγγελο. Αυτή την περίοδο τελειώνει ένα βιβλίο για τον Άγγελο Λαδά όπου όλα τα έσοδα τα διαθέτει στις θεραπείες του.

Η οικογένεια έχει ανάγκη την βοήθεια όλων και όποιος θέλει μπορεί να καταθέσει χρήματα στην Εθνική τράπεζα στο λογαριασμό 328/001208-45 δικαιούχος Λαδάς Άγγελος – Λαδας Νικόλαος.

Όλη η επικαιρότητα