Σύνδεσμος των εν Αθήναις Πυργίων: Ο Πύργος πάντα μας ενώνει…

Το 2016 μας αποχαιρέτισε, μια χρονιά που ο Σύνδεσμος των εν Αθήναις Πυργίων συμπλήρωσε 82 χρόνια ζωής. Το τελευταίο ραντεβού του 2016, μεταξύ μελών, φίλων και υποστηρικτών του συνδέσμου δόθηκε στις 19 Δεκεμβρίου, στο μοδάτο στέκι της νεολαίας, στο κέντρο της Αθήνας, στο ΜΟΝΚ (σ.σ. στην Πλατεία της Αγίας Ειρήνης).

Η συνάντηση αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξαναβρεθούν οι Πύργιοι της Αθήνας και να ανταλλάξουν γιορτινές, ευχές και να συνομιλήσουν για όλα αυτά που τους ενώνουν.

Την διοργάνωση ανέλαβαν τα δύο νεαρότερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Λένια Σπηλιοπούλου και ο Δημήτρης Δουφεξής μαζί με την Έλενα Αρτσάνου (σ.σ. κόρη της αείμνηστης και πολύ αγαπητής Πύργιας Γωγώς Αποστολοπούλου). Η προσέλευση ήταν μεγάλη αφού ο σύνδεσμος αποκτά ολοένα και περισσότερα μέλη όλων των ηλικιών. Το ΜΟΝΚ γέμισε για τα καλά. Η μουσική και το κέφι ήταν αμείωτα και οι παρευρεθέντες παρέμειναν ως αργά με την διάθεση για συζήτηση να είναι πραγματικά ατελείωτη…

«Παρά την αύξηση της οικονομικής κρίσης τα μέλη του Συνδέσμου μας αυξάνονται και καταφέρνουμε να καλύψουμε τα λειτουργικά μας έξοδα. Είναι γνωστό ότι όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εργάζονται ακούραστα αφιερώνοντας αρκετό από τον λίγο ελεύθερο χρόνο που τους απομένει λόγω της εργασίας και των υποχρεώσεων στην οικογένεια. Οι μεγάλες αποστάσεις στην Αθήνα μας αποξενώνουν. Όταν όμως καταφέρουμε να βρεθούμε οι Πυργιώτες, ξέρουμε να περνάμε καλά. Ο Πύργος πάντα μας ενώνει. Καλή χρονιά με υγεία σε όλους τους συντοπίτες μας»… δήλωσε στην εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» η πρόεδρος του συνδέσμου Εβίτα Κανέλου-Δουφεξή.

Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, η πρ. πρόεδρος του συνδέσμου Πόπη Καυμενάκη, ο Νίκος Γιαννόπουλος με την σύζυγο του Χαρά Καρπούζη, η Σίλια Σορβανή, ο Νάκης Γιαννόπουλος, ο Φώτης Περσιμιτζής, η Σούλη και ο Γιάννης Αδάμης, ο Νίκος Χιωτάκης και η Μαρίνα Ψάλτη, η πρ. βουλευτής Ηλείας Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, η Αντωνία Τζίφα, η Σελένη Φωτιάδη με την μητέρα και την θεία της Μαρία Φωτιάδη και Ευγενία Φωτιάδη αντίστοιχα, η Κωνσταντίνα Καραντώνη, η Αναστασία Παναγοπούλου, ο Μπάμπης Βασιλόπουλος, ο Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος και η σύζυγός του Βαρβάρα Παπαδημητρακοπούλου, ο Γιάννης Δρακόπουλος, ο Γιάννης Γεωργόπουλος, η Αντωνία Βασιλοπούλου, ο Σωκράτης Υδραίος, η Βασιλική Βλαχαντώνη, η Έρρικα Βλαχαντώνη, η Τέτυ Θεοδωροπούλου, η Μάγδα Ανδρουτσοπούλου, η Σαλώμη και ο Λυκούργος Παπαϊωάννου, η Νικόλ Βιέρρου, ο Πάνος Κούρβας, ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, η Δήμητρα Καραχάλιου, η Ελένη Κύτταρη, η Σίσσυ Χρονοπούλου, η Χριστίνα Δημακοπούλου, ο Χαράλαμπος Μπάστας, η Ολυμπία Βλαχαντώνη, η Μαρία Γουβιά, η Ήλια Ντοά, ο Χρήστος Σπηλιώτης, η Χριστίνα Σομπότη, ο Απόστολος Πατρίκιος, ο Γιώργος Σιαπέρας, ο Χρήστος Γαλάνης, η Ελμίνα Πάτρα, η Αντωνία Βασιλοπούλου, ο Νίκος Στυλιανόπουλος, η Χριστίνα Πούλου, η Γωγώ Βαρζελιώτη, η Πέλλη Κουκουμέλη κ.α.

Σημειώνεται πως η επόμενη εκδήλωση του συνδέσμου θα είναι η κοπή της πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 18.00, στο ξενοδοχείο «ROYAL OLYMPIC» (σ.σ.  Αθ. Διάκου 28, απέναντι από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στον 6ο όροφο στην αίθουσα ΠΑΝΟΡΑΜΑ με την εκπληκτική θέα).

Δείτε Φωτογραφίες

 

Γιώργος Γουβιάς

gougio@hotmail.com