Ηλειούπολη

Σύνδεσμος των εν Αθήναις Πυργίων: Σαν οικογένεια…

Ακούστε το άρθρο

Αυτό αισθάνεται η Πρόεδρος των Πυργίων της Αθήνας, η εικαστικός και ιστορικός Εβίτα Δουφεξή – Κανέλλου, για όλους τους Πυργιώτες που ζουν στην Αθήνα και δεν ξεχνούν τον τόπο τους. Πιστεύει ότι καταλαβαίνει καλύτερα ο ένας τον άλλον όταν είναι όλοι μαζί σαν μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό είναι πολύ ισχυρό μέσο επικοινωνίας και σύνδεσης μεταξύ τους.

Όλοι μαζί μοιράζονται και αντλούν ελπίδα, μιλούν με τα αισθήματα που ενώνονται με τις αναμνήσεις της πόλης που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Τον αγαπημένο τους Πύργο. Αυτός ο τόπος τους ενώνει και αυτό είναι το νόημα που βρίσκονται όλοι μαζί. Έχουν ήδη αποκομίσει αξέχαστες εμπειρίες. Οι βραδιές της και το αντάμωμά της έχει αγκαλιές, φιλιά, τρυφερότητα, έντονα συναισθήματα αγάπης και εκτίμησης. Αυτό το έζησαν όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης 29 Ιουνίου στο δροσερό χώρο του κήπου της κοσμικής «Αίγλης» Ζαπείου.

Μέσα στις μυρωδιές από τα γιασεμιά και της μποκαμβίλιες, εκεί που η βοή της Αθήνας δεν υπάρχει, στο γαλήνιο χώρο αντάμωσαν για να ευχηθούν καλό καλοκαίρι. Γεύσεις που ήσαν ξεχωριστές, καλό κρασί και πάνω από όλα το αντάμωμα του χαμόγελου αλλά και της αγκαλιάς για όλους.

Η πρόεδρός τους, η αξιαγάπητη Εβίτα Δουφεξή – Κανέλλου θεωρεί επιτυχία την μεγάλη της επιμονή στην συνύπαρξη τους. Συγκινείται μάλιστα και νιώθει ευγνώμων για την επιλογή τους που είναι πρόεδρος εδώ και δύο χρόνια στην μεγάλη τους οικογένεια και προσπαθεί να τους ενώσει ως η «μεγάλη τους μαμά». Την αναγνωρίζουν όλοι για την καταπληκτική αμεσότητα και την ικανότητά της να ενώνει τις ψυχές. Είναι το καλύτερο δώρο για ΕΚΕΙΝΗ.

Η ιδέα και η επιλογή του χώρου ήταν του Δημήτρη Δουφεξή και της Λένιας Σπηλιοπούλου. Με τη συμμετοχή και την επίβλεψη της Γενικής Γραμματέως Πέλλης Κουκουμέλη, της ταμία Βασιλικής Βλαχαντώνη και της Βένιας Τσιλιμίγρα από το Δ.Σ., για την πολύ πετυχημένη βραδιά

Το Δ.Σ. θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα το νεαρό μέλος του Συνδέσμου μας Ηλία Ντοά, η οποία είναι πάντα πρόθυμη και μας παρέχει αμέριστη βοήθεια

Δείτε τις φωτογραφίες

Ευανθία Παπαδημητρακοπούλου.

Όλη η επικαιρότητα