Μεσσηνία

Συνεχίζεται το θρίλερ στην υπόθεση εξαφάνισης της 57χρονης στη Μάνη – Τα ανθρώπινα οστά και η μήνυση για ανθρωποκτονία

Ακούστε το άρθρο

Με κομμένη την ανάσα περιμένουν οι αστυνομικές Αρχές στη Μάνη τα αποτελέσματα έρευνας της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, που θα δείξουν εάν τα γυναικεία οστά που βρέθηκαν την Κυριακή σε νταμάρι στην Καλαμάτα ανήκουν στην εξαφανισμένη από το 2017 Χριστίνα Εξαρχουλέα.

Τα διασκορπισμένα οστά, όπως και κομμάτια ρούχων, βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε υπό κατασκευήν γήπεδο στην κοινότητα Λάιικα Καλαμάτας, περιοχή που γειτνιάζει με τη Στούπα Μεσσηνίας, από όπου είχε εξαφανιστεί η 57χρονη Χριστίνα.

Μπροστά στο μακάβριο θέαμα βρέθηκε διερχόμενος περιπατητής, ενώ από τις Αρχές δεν μπορούν ακόμα να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα ούτε για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο η άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα ούτε για τον τόπο, καθώς στο σημείο έχουν σημειωθεί αρκετές κατακρημνίσεις και τα οστά βρέθηκαν διασκορπισμένα. Υπολείμματα οστών και τμήμα από ρούχα εντοπίστηκε σε απόκρημνο σημείο της ίδιας περιοχής.

Στην ευρύτερη περιοχή έχει δηλωθεί μόνο μία εξαφάνιση γυναίκας, αυτή της 57χρονης τον Οκτώβριο του 2017. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας. Τμήμα από το κρανίο που εντοπίστηκε παραπέμπει καθαρά σε ανθρώπινα οστά, ενώ τα τμήματα των ρούχων που βρέθηκαν παραπέμπουν σε γυναικεία.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση εξαφάνισης της 57χρονης Χριστίνας ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας έπειτα από μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων που κατέθεσαν οι αδελφές της.

Πηγή πληροφοριών: STAR Press

Όλη η επικαιρότητα