Ελλάδα Καιρός

Συνεχίζονται οι βροχές και οι καταιγίδες σε όλη τη χώρα

Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή 17 Ιουνίου αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά θα είναι έντονα και θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά και νότια από 17 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 27, στα νησιά του Αιγαίου από 18 έως 26, και στην Κρήτη από 19 έως 27.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές, ενώ βροχές και πιθανώς καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές, ενώ βροχές και πιθανώς καταιγίδες θα σημειωθούν το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νοτιοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς.

Πηγή: meteo.gr

Όλη η επικαιρότητα