Ηλεία

Συνελήφθη 36χρονος για καλλιέργεια κάνναβης

unnamed_7.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, αργά το απόγευμα της Παρασκευής, στο Πελόπιο Ηλείας, μετά από αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 36 ετών σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί αξιοποιώντας κατάλληλα στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά τους, εντόπισαν τον 36χρονο να μεταβαίνει με δίκυκλο μοτοποδήλατο σε καβάτζα στην αγροτική – δασική θέση «Μάρμαρα» στο Πελόπιο Ηλείας μεταφέροντας τρία φυτά κάνναβης σε γλαστρακια φυτωρίου.

Σε αυτοψία που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, στο χώρο διαπιστώθηκε ότι, ο 36χρονος είχε διαμορφώσει σε απόσταση λίγων μέτρων μεταξύ τους τρεις συνολικά καβάτζες στις οποίες υπήρχε φυσική κάλυψη από δένδρα.

Στους τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλα τρία δενδρύλλια κάνναβης τοποθετημένα σε φυτώρια καθώς και τέσσερα πλαστικά δοχεία που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους 64,8 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα στο Πελόπιο Ηλείας βρέθηκαν και κατασχεθήκαν πενήντα πέντε κροτίδες, μια μεταλλική σιδερογροθιά και μια ακόμα συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ενώ τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν.

Όλη η επικαιρότητα