Ηλεία

Συνελήφθη 54χρονος στην Κρέστενα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών (νεότερο)

14052_ph1.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη σήμερα (13/11) 54χρονος στην Κρέστενα για κατοχή και εμπόριο ναρκωτικών από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ύστερα από έρευνα στην οικία του.

12:45 Ο 54χρονος Ν.Κ. βρέθηκε να έχει στην κατοχή του 478,6 γραμμάρια κάνναβης, 52,5 γραμμάρια σπόρους κάνναβης, αυτοσχέδια τσιγάρα, ενώ κατασχέθηκε και το κινητό του.


Οι ποσότητες ναρκωτικών ήταν διαχωρισμένες σε τενεκέδες με κάνναβη, καθώς και σε μικρότερες συσκευασίες. Οι τενεκέδες ήταν τοποθετημένοι κάτω από το κρεβάτι του, ενώ οι μικρότερες συσκευασίες εντοπίστηκαν στο υπνοδωμάτιό του.


Επίσης η Αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε ηλεκτρονική ζυγαρία, η οποία είχε τη δυνατότητα να ζυγίζει από ένα γραμμάριο έως 5 κιλά.


Η Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου, ύστερα από συλλογή και επεξεργασία πληροφοριών περί διακίνησης ναρκωτικών του 54χρονου άνδρα, πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του, απ\’ όπου και κατέσχεσε τα προαναφερθέντα.

Να σημειωθεί ότι από έναν τενεκέ έλειπε ποσότητα ναρκωτικών, πράγμα που σημαίνει ότι ο 54χρονος Ν.Κ. είχε ήδη ξεκινήσει να διακινεί ποσότητες.

Όλη η επικαιρότητα