Κόσμος

Συνελήφθη ο φαρσέρ που επιτέθηκε στον Μπραντ Πιτ

674217_male3.jpg
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης ο άντρας που επιτέθηκε στον Μπραντ Πιτ στην πρεμιέρα της ταινίας Maleficent στο Λος Άντζελες.   

 
Ο ηθοποιός βρισκόταν μαζί με την Αντζελίνα Τζολί στην είσοδο του θεάτρου El Capitan και υπέγραφε αυτόγραφα σε θαυμαστές όταν συνέβη το περιστατικό. Ο Vitalii Sediuk κατάφερε να παραβιάσει τις μπάρες ασφαλείας και όρμηξε προς τον ηθοποιό χτυπώντας τον στο πρόσωπο.


Στο σημείο επικράτησε πανικός και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα οι άντρες της ασφάλειας του ηθοποιού είχαν επέμβει και ακινητοποίησαν τον Vitalii. Αφού τον οδήγησαν μακριά από το ζευγάρι τον έθεσαν σε περιορισμό και περίμεναν την αστυνομία η οποία κλήθηκε στο σημείο. 







Ο φαρσέρ συνελήφθη και κρατείται ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη αν ο Mπραντ Πιτ έχει ή πρόκειται να καταθέσει μήνυση. Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως αμέσως μετά το περιστατικό ο ηθοποιός συνέχισε να υπογράφει αυτόγραφα και πως δεν τραυματίστηκε από την επίθεση. 


Ο Vitalii Sediuk είναι γνωστός από τις ενίοτε κακόγουστες φάρσες που κάνει σε διάφορα event με πρόσφατο κατόρθωμά του τη στιγμή που μπήκε κάτω από το φόρεμα της ηθοποιού America Ferrera στις Κάννες. 


Πηγή: lifo.gr
 

Όλη η επικαιρότητα