Ηλεία

Συνεργασία Δημάρχου Ήλιδας με Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας

Ακούστε το άρθρο

Η διάθεση συνεργασίας για ζητήματα που άπτονται της αποτελεσματικής αστυνόμευσης και της τόνωσης του συναισθήματος ασφαλείας στους πολίτες του δήμου Ήλιδας, εκφράστηκε και από τις δύο πλευρές στην συνάντηση που είχαν ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης και ο Αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, Ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης.

Ο κ. Μαρτζάκλης πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ήλιδας και του ευχήθηκε καλή και εποικοδομητική θητεία, διατυπώνοντας παράλληλα την πρόθεση της Ελληνικής Αστυνομίας να βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης, για την αντιμετώπιση όλων των ζητημάτων που αφορούν θέματα αστυνόμευσης και ασφαλείας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Λυμπέρης, ο οποίος επιβεβαίωσε την διάθεση συνεργασίας από την πλευρά της δημοτικής αρχής και έθεσε στον Αστυνομικό Διευθυντή ζητήματα αστυνομικής φύσεως που αφορούν τον δήμο Ήλιδας, ζητώντας τη συμβολή της αστυνομίας για την τήρηση της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια που πρέπει να αισθάνεται ο πολίτης.

Δήμαρχος και Αστυνομικός Διευθυντής θα βρίσκονται σε στενή συνεργασία.

Όλη η επικαιρότητα