Ηλεία

Συνεργασία Π.Ε Ηλείας και Δήμου Πύργου, για τον καθαρισμό και ευπρεπισμό της οδού Κατακόλου

Ακούστε το άρθρο

Στην οδό Κατακόλου, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού, βρέθηκαν μέσα στην βδομάδα ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, με τον αρμόδιο σε θέματα καθαριότητας-πρασίνου- ανακύκλωσης Αντιδήμαρχο, Λάμπη Αριστειδόπουλο.

Τεχνικά συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Δήμου Πύργου, προβαίνουν σε εργασίες καθαρισμού σε όλο το μήκος της οδού,  μέχρι την Τ.Κ Κατάκολου. Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν κοπή χόρτων, καθαρισμό και ευπρεπισμό εκατέρωθεν του δρόμου, για την διασφάλιση της καλής ορατότητας στους διερχόμενους οδηγούς και την ασφάλεια των πολιτών που επιλέγουν το βοηθητικό τμήμα της οδού, για τους περιπάτους τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η κοινή παρέμβαση, εντάσσεται στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Δήμου Πύργου, με τελικούς αποδέκτες τους πολίτες.

«Οι παρεμβάσεις ήταν επιβεβλημένες, ειδικά αυτή την περίοδο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊου, για τον καθαρισμό της άγριας βλάστησης που έχει αναπτυχθεί εκατέρωθεν του δρόμου και στα πρανή αυτού, για την ασφάλεια και των πολιτών που επιλέγουν την περιοχή για τους περιπάτους και την άσκησή τους», σημείωσε ο κ. Γιαννόπουλος, συμπληρώνοντας ότι, οι κοινές παρεμβάσεις και η συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας με τον μηχανοκίνητο στόλο της, θα συνεχιστούν όπου αλλού κριθεί σκόπιμο.

«Η καθαριότητα και ο ευπρεπισμός του δήμου μας, αποτελούν κύριο μέλημα για εμένα και τους συνεργάτες μου, γι’ αυτό και σε καθημερινή βάση τα τεχνικά μας συνεργεία, με όσα μέσα διαθέτουμε, καθαρίζουν εντός και εκτός οικιστικού ιστού. Η ασφάλεια των δημοτών μας, αποτελεί πάντα – πολύ περισσότερο αυτή την περίοδο – βασική μας προτεραιότητα», δήλωσε ο κ. Αντωνακόπουλος.

Giannopoulos-antonakopoulos

Στην οδό Κατακόλου, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες καθαρισμού, βρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, με τον αρμόδιο σε θέματα καθαριότητας-πρασίνου- ανακύκλωσης Αντιδήμαρχο, Λάμπη Αριστειδόπουλο.

Όλη η επικαιρότητα