Τουρισμός

Συντάκτης της “Telegraph”: Η Ελλάδα η πρώτη χώρα που θα επισκεφτώ το καλοκαίρι

Ακούστε το άρθρο

Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα επισκεφθεί για διακοπές ο δημοσιογράφος της «The Telegraph» Όλιβερ Σμιθ, μετά τη λήξη της πανδημίας του κορονοϊού, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του στην ψηφιακή έκδοση του οργανισμού.

Αναπολώντας τις όμορφες στιγμές που έχει ζήσει στην Ελλάδα από προηγούμενες επισκέψεις του (έχει επισκεφθεί τη Σκιάθο, τους Παξούς, την Κέρκυρα, την Κεφαλονιά, τη Λευκάδα, τη Σκόπελο, τη Μύκονο και την Τήνο), σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι η Ελλάδα είναι ένα μέρος που ο ήλιος πάντα λάμπει, απέχει λίγες ώρες από τη Μεγάλη Βρετανία με αεροπλάνο και πάντα οι Βρετανοί είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα μας.

Ο ίδιος προτιμάει τα ταξίδια με τα πλοίο της γραμμής τονίζοντας ότι τα νησιά χωρίς αεροδρόμιο προσελκύουν λιγότερους τουρίστες και το άρθρο του εστιάζει στη Σκόπελο και την Τήνο. Μέχρι, ωστόσο, ο Όλιβερ Σμιθ έλθει στην Ελλάδα, μπορεί να επισκεφτεί την νέα «online πλατφόρμα Greece From Home» που δημιούργησε το υπουργείο Τουρισμού (ΕΟΤ) σε συνεργασία με την Marketing Greece και την υποστήριξη της Google και να «ταξιδέψει στη χώρα μας με τη βοήθεια του διαδικτύου».

Η online πλατφόρμα Greece From Home στοχεύει να βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μείνουν σε επαφή με τον ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα μας, να ανακαλύψουν και να εμπνευστούν από τις ομορφιές της χώρας μας, να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και όλα αυτά μένοντας σπίτι.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Όλη η επικαιρότητα