Ηλεία Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως: Χαιρετίζουμε την έναρξη των έργων στον Καϊάφα

Ακούστε το άρθρο

Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό και ικανοποίηση την έναρξη των έργων για την αποκατάσταση και αξιοποίηση του Καϊάφα. Ένα μεγάλο έργο που η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σχεδίασε, ωρίμασε, εξασφάλισε τη χρηματοδότησή του και δημοπράτησε, μπαίνει στη φάση της κατασκευής.

Ήταν το προσωπικό στοίχημα όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στη Ζαχάρω που το κέρδισαν με επιμονή, με κόπο και προσήλωση. Η σημαντικότητα του για την περιοχή μας είναι τεράστια. Ο Καϊάφας είναι η ναυαρχίδα της προόδου και ευημερίας του τόπου μας.

Η πρώτη φάση που ξεκίνησε αφορά «Παρεμβάσεις Εκσυγχρονισμού για το Συγκρότημα Καϊάφα», με προϋπολογισμό 5 εκατομμυρίων ευρώ για έργα εξυγίανσης των υδάτων, αποκατάσταση – ανάδειξη των σπηλαίων των Ανυγρίδων Νυμφών και εκσυγχρονισμού των υφιστάμενων δημόσιων υποδομών (ύδρευση, ενέργεια, αποχέτευση και αντιπυρική προστασία). Η δεύτερη και τρίτη φάση, με προϋπολογισμούς 5 και 7 εκατομμυρίων αντίστοιχα, έχουν εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ και το μόνο που απομένει στην παρούσα κυβέρνηση είναι να μην μπλοκάρει τα έργα, όπως κάνει με τον οδικό άξονα Πάτρα – Πύργος.

Καλούμε τον λαό της περιοχής, τους φορείς του τόπου και τη Δημοτική Αρχή στην πιο πλατιά συστράτευση προκειμένου να απαιτήσουμε την ομαλή ολοκλήρωση του έργου. Τα στελέχη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή της όποιας προσπάθειας για το καλό του τόπου. Στα πέντε χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αποδείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε και μεγάλα έργα. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Με εκτίμηση

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Ζαχάρως

Όλη η επικαιρότητα